Blog

Sunt momete când ne lăsăm atât de prinşi de nevoile lumii în care trăim încât putem simţi cum bunătatea şi umanitatea se usucă în noi şi devenim că nişte petale batute de vântul schimbării, după bunul lui plac.

Suntem atât de ocupaţi cu noi şi cu lupta pentru un viitor îndestulător încât uităm să trăim Continue reading Binele se întoarce la tine.

Când vorbim despre grupurile vulnerabile, trebuie să avem în vedere că există două categorii de astfel de grupuri judecând după perioada sau intensitatea  stării de risc.Avem pe o parte grupurile lipsite de mijloace, de cele mai multe ori într-o stare de sărăcie care se prelungeşte pe o perioada lungă de timp şi care nu poate fi uşor înlăturată,grupuri care nu pot Continue reading Ce sunt grupurile vulnerabile?

Da, facem jucarii. Am menţionat în alte articole despre incluziune socială şi excluziune socială, Continue reading Jucarii, incluziune socială şi excluziune socială, grup vulnerabil, structură de economie socială, termeni cheie în acţiunile pe care le inteprindem.

Constant ne preocupăm de influenţa pe care jucăriile din lemn produse de noi o are asupra dezvoltării celor mici. Pornind de la ideea că jocurile de modelare, desenul, pictura etc. sunt activităţi care pot dezvolta de la o vârstă fragedă imaginaţia copilului şi combinând cu preocuparea noastră, încurajăm orice contact care îl poate ajuta pe micuţ să se exprime artistic. Continue reading Jucăriile din lemn pictabile.

Poate credeţi că nu este vorba decât despre o strategie de marketing pe care încercăm să o implementăm prin aceste articole, având în vedere că sunt scrise pe pagina unui producator de jucării din lemn şi este adevărat, dar am decis că este nevoie de o strategie sinceră de comunicare. Continue reading Mai mult decât un producător de jucării din lemn, un părinte.

Se întâmplă ca în drumul nostru spre job-uri să circulăm cu mijloacele de transport în comun, iar uneori lăsăm gândurile de-o parte şi privim în jur. O privire fugară în ochi şi un schimb de zâmbete poate anima ziua oricui,dar cât de des mai avem parte de astfel de interacţiuni? Uneori privim în jur şi căutăm o sclipire în ochi, Continue reading Jucării care ajută.

Îţi mai aminteşti de jucăria ta preferată? Ce culoarea avea? Când ai primit-o?
Îţi mai aminteşti de poveştile în care o implicai ca personaj principal alături de tine?
O amintire cuminte ce n-are cuvinte, dar care se simte: Continue reading Bunul prieten, căluţul din lemn.

Trăim timpuri în care zilnic suntem agresaţi din toate direcţiile. La televizor, la radio, pe stradă, afişele împrăştiate în oraş, toate încearcă să se impună. Ne sunt promovate valori cu care încercăm să ţinem pasul… Continue reading Renaşterea unor jucarii din lemn – Lemniko