Vizitati fabrica de jucarii din lemn! De ce?

Curiozitatea este un sentiment intelectual. Haideti sa-l cultivam in copiii nostri, facand o vizita la fabrica de jucarii Lemniko

Un copil normal dezvoltat este mereu in cautare de raspunsuri la intrebarile ce-i infloresc pe buze in contactul cu fiecare obiect nou pe care il intalneste. Fiecare jucarie ii starneste curiozitatea, motiv pentru care o desface din toate oasele, cum se spune in termeni populari. Nu intotdeauna, insa, reuseste sa o reconstruiasca si sa-i redea functionalitatea. Noi le oferim copiilor sansa de a vedea cu ochii lor cum se fabrica o jucarie suta la suta din lemn. Investind in copii, investiti in viitor. Aduceti-va copiii la fabrica de jucarii din lemn pentru a invata lucruri frumoase si utile si pentru a petrece timp de calitate impreuna. Pe langa participarea la demonstratia practica privind fabricarea unei masinute din lemn, micutul va putea picta o jucarie aleasa de el, dandu-i o nota personala. Mai mult, o va putea lua cu el acasa, acolo unde, cu siguranta, va primi laudele parintilor, bunicilor, rudelor si prietenilor, care afla ca micutul este cel care l-a pictat, chiar la fabrica de jucarii din lemn. Acest lucru il valideaza si ii hraneste stima de sine, atat de necesara pentru reusita in viata. Grupurile mai mari beneficiaza de discounturi. Intrati sa vedeti despre ce este vorba.

Lemniko este o asociatie nonprofit, care produce o gama variata de jucarii din lemn: masini, camioane, elicoptere, avioane, flori, caluti etc. Adultii vor fi si ei surprinsi de ceea ce pot realiza cu putin efort și cu un gram de imaginatie.

Va distrati si, totodata, sustineti programele pe care le derulam pentru reintegrarea sociala a unor persoane defavorizate.

Va asteptam, de luni pana vineri, cu programare in prealabil, in vizita la fabrica Asociatiei Lemniko. Tarife si alte informatii aici!