Scoala Altfel, Saptamana Altfel in lumea jucariilor Lemniko

Se apropie saptamana Scoala Altfel si inca nu ati pus degetul pe harta? Va provocam la o experienta inedita, in regatul jucariilor din lemn creat de  mesterii Asociatiei Lemniko! Dam glas dorintei celor mici de a insufleti personaje de poveste, prin pictarea acestora asa cum le dicteaza propria imaginatie. Peste 10.000 de copii ne trec pragul in fiecare an, pentru ca noi perpetuam magia lui Mos Craciun si predam indemanarea elfilor. Va garantam un program foarte frumos, derulat in cadrul unui proiect social nonprofit. Artizanii nostri va vor arata cum se fabrica o masinuta din lemn, dupa care va vor invita in atelierul de vopsit. Elevi din scoli private sau de stat ne-au vizitat si tare fericiti s-au aratat! Fiecare participant pleaca acasa cu jucaria vopsita de manutele sale. Aceasta este inclusa in pretul pachetului achizitionat.

Elevii isi vor alege jucariile pe care doresc sa le picteze si, cu ajutorul unor vopsele nontoxice, le vor decora intr-o maniera personala. Obiectul incarcat cu valoare afectiva va atrage, cu siguranta, laudele parintilor, bunicilor, rudelor si prietenilor care afla ca micutul este cel care l-a pictat, chiar la fabrica de jucarii din lemn, la Saptamana Altfel. Acest lucru il valideaza si ii hraneste stima de sine, atat de necesara pentru reusita in viata.

Lemniko este o asociatie nonprofit, care produce o gama variata de jucarii din lemn: masini, camioane, elicoptere, avioane, flori, caluti etc. Adultii vor fi si ei surprinsi de ceea ce pot realiza cu putin efort și cu un gram de imaginatie.

Va distrati si, totodata, sustineti programele pe care le derulam pentru reintegrarea sociala a unor persoane defavorizate.

Va asteptam, de luni pana vineri, cu programare in prealabil, in vizita la Asociata Lemniko! Detalii despre tarife dar si alte informatii utile gasiti dand click pe acest link.