Transfer Bancar Direct

Efectuază transferul bancar direct în contul nostru. Folosește numărul comenzi ca referință de plată. Comandă nu va fi expediată până nu vom avea confirmarea transmiterii fondurilor în contul nostru. Este o metoda mai greoaie dar recomandata celor care doresc de exemplu sa trimita altcuiva acest cadou, sa il plateasca inainte.

Opteaza pentru aceasta metoda daca nu ai incredere in cardurile bancare

Opteaza pentru aceasta metoda daca ai o firma si doresti sa platesti prin OP. Vei primi oricum factura in colet.

Plata prin card bancar sau prin Paypal

Platile sunt securizate si sunt facute prin intermediul procesatorului de carduri EuPlatesc.ro.
Toate magazinele online au un procesator de carduri. Dupa ce efectuati plata, veti observa in contul siteului faptul ca apare statusul “Plata in asteptare”. Acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze. Pur si simplu, noi am dezactivat procesarea financiara automata a comenzilor. Dupa ce ne asiguram ca putem livra toate produsele, dupa aceea retragem banii dumneavoastra de pe card. Banii raman undeva in standby la procesator. Daca aprobam livrarea procesatorul ii trimite catre noi, daca nu, ii trimite catre dumneavoastra fara costuri.

  1. Platile nu se efectueaza pe siteul nostru ci pe cel al procesatorului de carduri.
  2. Totul este securizat si asigurat iar riscul de frauda este infim
  3. Dupa efectuarea platii sunteti redirectionati inapoi in websiteul nostru.

Aceasta plata va contine inclusiv transportul si taxele de livrare. Nu va trebui sa mai platiti nimic curierului.

 

Plata cash la livrare (COD)

Poti sa platesti atunci cand primesti coletul de la curier. Vei sti de dinainte cat ai de plata si vei primi si pe email suma datorata cu tot cu transport. Nu este mai scump dar va trebui sa ai pregatita suma respectiva pentru a o inmana curierului. Acesta va va elibera o chitanta cu intreaga suma. In colet veti primi si factura de la noi.