Transport gratuit pentru  comenzi mai mari de 1.000 lei

Scoala Altfel Ateliere Creative Copii Saptamana Altfel la fabrica de jucarii

puteti sa ne sunati pentru o programare

Vizita pentru Saptamana Scoala Altfel si nu numai…
Parintii si grupurile mai mici de 20 de persoane vor fi invitati sa se alature grupurilor organizate.
Avem 3 tipuri de oferte pentru ateliere creative.

va trimitem oferta scrisa si de asemenea va putem lamuri si telefonic

NE VIZITATI DUMNEAVOASTRA
cu gradinita, scoala sau afterschool-ul dumneavoastra si apoi facem atelierul de vopsit jucarii.

Tarife:
90 lei/copil (pretul include vizita + atelierul si copilul pleaca cu jucaria vopsita acasa) pentru grupurile mai mici de 50 persoane platitoare.
82 lei/copil (pretul include vizita + atelierul si copilul pleaca cu jucaria vopsita acasa) pentru grupurile mai mari de 50 persoane platitoare.

50 lei/adult/parinte (acestia vor primi un voucher de aceasta valoare cu care vor putea achizitiona jucarii din lemn din magazinul nostru. Daca doresc, pot picta jucaria alturi de copil sau i-o pot da acestuia sa o picteze in cadrul atelierului, alaturi de jucaria care este deja inclusa in pret)

GRATUIT – Profesorii, educatorii, invatatorii, ingrijitorii sau bonele care supravegheaza copii din partea unitatilor de invatamant.
GRATUIT – persoane cu dizabilitati, copii amarati, fara posibilitati materiale, in limita a maxim 10% din grup.

VENIM NOI IN SCOALA SAU GRADINITA DUMNEAVOASTRA
cu gradinita, scoala sau afterschool-ul dumneavoastra si apoi facem atelierul de vopsit jucarii.

Tarife:
100 lei/copil
Copiii raman cu jucaria pe care o picteaza

PARINTII SAU GRUPURILE INDEPENDENTE
mai mici care doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor sunt bineveniti.
Se aplica tarifele si conditiile de la punctul 1. In mod normal, nu se lucreaza SAMBATA si DUMINICA. Dar la cererea unor grupuri mai mari de 20 de persoane, facem exceptie.
Totusi, daca va aflati in situatia de a dori sa veniti doar dumneavoastra impreuna cu copilul sau cu un prieten sau doi, nu este nici o problema daca nu intruniti numarul minim de 20 de persoana pentru ca va vom comunica datele in care SAMBATA si DUMINICA vin grupuri organizate mai mari si v-ati putea alatura lor.
Puteti veni si in timpul saptamanii, cu un telefon dat in prealabil, chiar daca nu se strang 20 de platitori. In acest caz puteti cumpara jucarii din lemn din magazinul nostru si copilul pe poate picta pe toate. Pretul atelierului va fi pretul jucariei + 25 lei. In acest caz nu vom face demonstratia privind fabricarea unei jucarii dar puteti face worshopul de vopsit jucarii.
Copiii pleaca acasa cu jucariile pe care le picteaza. Ramanem deschisi si flexibili oricaror propuneri de personalizare/colaborare.

 

Scoala Altfel Ateliere Creative Copii Saptamana Altfel

KITURI pentru Saptamana Scoala Altfel in clasa sau de acasa. KITURI de creatie pentru Saptamana Altfel cu jucarii si materiale pentru pictat jucarii!” Puteti alege personalizat pentru fiecare copil in parte

In urma deciziei Ministerului Educatiei cu privire la organizarea activitatilor in perioada Saptamana Scoala Altfel, am luat la cunostinta faptul ca Ministerul Educatiei RECOMANDA unitatilor de invatamant sa desfasoare activitatile din cadrul Programului Scoala Altfel in interiorul institutiilor.

Prin urmare, pentru a veni in sprijinul dumnevoastra pentru o buna desfasurare a activitatilor in cadrul Saptamanii Scoala Altfel, va facem urmatoarea propunere:

KIT-ul complet pentru desfasurarea atelierului de pictat jucarii din lemn pentru copii sub supravegherea cadrelor didactice, cuprinde urmatoarele:

 • Jucarie de lemn/obiect decorativ din lemn pe care le veti alege dintr-o lista(masinute, autoutilitare, casute, lalele, cutiute de bijuterii, suport de telefon sau tableta);
 • Pensula;
 • Sortulet;
 • Manusi de unica folosinta pentru copii (din latex);
 • Punguta in care sa isi duca jucaria acasa;
 • Servetele uscate si umede;
 • Vopsea nontoxica speciala pentru jucarii din lemn care respecta standardul EN 71-3, privind securitatea jucariilor;
 • Filmulet de prezentare cu etapele fabricarii unei masinute din lemn (o versiune scurta a prezentarii care ar fi avut loc la fabrica in momentul in care ne-ati fi vizitat).

Pachetul A. Acesta contine o jucarie mai simpla ca si complexitate si un timp mai redus de executie. Recomandam aceste jucarii copiilor de clasa pregatitoare sau gradinita.

 • A1 Pret: 90 lei – KIT complet;
 • A2 Pret: 80 lei, Jucaria+4 borcanele de vopsea(fara pensula, servetele, punguta, manusi de unica folosinta si sortulet);
 • A3 Pret 65 lei, doar jucaria si filmuletul de prezentare.

In acest pachet am inclus si un produs pe care il consideram util pentru copii mai ales in aceasta perioada si anume suportul de telefon mobil sau tableta. Acesta poate fi utilizat cand se desfasoara orele in sistemul de predare online.

Jucarii pachet A:

J1 – Cutiuta bijuterii cu oglinda si sertar

J2 – Cutiuta bijuterii cu oglinda, fara sertar

J3 – Casuta din lemn

J4 – Masinuta simpla cu roti detasabile si cheie imbus

J5 – Lalea

J6 – Suport de telefon/tableta – bufnita cu codita

J7 – Suport de telefon/tableta – bufnita cu aripi deschise

J8 – Suport de telefon/tableta – fluturas

J9 – Suport de telefon/tableta – robotel Android

J10 – Suport de telefon/tableta – catelus bichon

J11 – Suport de telefon/tableta – catelus lup

J12 – Suport de telefon/tableta – pisicuta Emag

J13 – Suport de telefon/tableta – pisicuta cu codita

J14 – Suport de telefon/tableta – omuletul karatist

J15 – Suport de telefon/tableta – omuletul care vasleste

 

Pachetul B. Acesta contine posibilitatea de a alege  jucarii mai complexe  si care necesita un timp de vopsire cu aproximativ o ora mai mare.

 • B1 Pret: 100 lei – KIT complet;
 • B2 Pret: 90 lei, Jucaria + 4 borcanele de vopsea(fara pensula, servetele, punguta, manusi de unica folosinta si sortulet);
 • B3 Pret 70 lei, doar jucaria si filmuletul de prezentare.

Mentionam faptul ca unele jucarii din acest pachet(B) se gasesc pe site-ul nostru dar si pe cele ale revanzatorilor la preturi care ajung pana la 140 lei doar jucaria. Stocul este limitat pentru aceste jucarii si pe masura ce vin rezervari, noi o sa vi le punem de-o parte. In momentul in care nu vom mai avea un stoc suficient pentru un anumit model, o sa va propunem ceva inlocuitor.

Jucarii pachet B:

J16 – Cisterna

J17 – Basculanta

J18 – Elicopter cu 2 elice mari

J19 – Elicopter cu o elice mare

J20 – Tractoras cu remorca

J21 – Excavator

J22 – Buldozer

J23 – Buldoexcavator

J24 – Motostivuitor

J25 – Avion de pasageri

J26 – Avion WWII – de razboi

J27 – Cilindru compactor

J28 – Autocisterna

J29 – Jeep

Asteptam cu interes alegerea dumneavoastra!90

Fara sa avem vreun merit

am fost prezenti de-a lungul timpului in diverse reportaje/emisiuni in Media TV

si le multumim tuturor televiziunilor.

Va rog sa urmariti aceste reportaje pentru ca acolo este prezentata in imagini si activitatea noastra cu copii despre care am scris mai sus.

Cum se desfasoara programul?

Cat dureaza si ce fac copiii, pas cu pas?

Putem veni oricand?

Va rugam sa veniti sa ne vizitati doar daca aveti programare facuta pentru ca avem nevoie de timp pentru a pregati vizitele de la fabricarea jucariilor pana la aranjarea salilor pentru ateliere. Va multumim si va asiguram ca va fi o experienta foarte placuta.

Sunati pentru programare! Programul nostru de vizita este de Luni pana Vineri de la 09.00 la 17.00. Sambata si Duminica deschidem doar pentru grupuri mai mari de 20 persoane. Doriti sa platiti rezervarea in avans?Aveti posibilitatea de plati cu cardul sau de a descarca factura pentru plata cu OP

1. Vizitarea fabricii + Atelier de pictat jucarii la fabrica.

Cum se va desfasura totul?

-Facem o vizita prin micuta fabrica si le aratam copiilor prin cateva demonstratii scurte astfel incat ei sa inteleaga cum se prelucreaza lemnul ca sa ajunga o jucarie.
-Daca sunt 40-50 de copii, pentru ca spatiul este destul de mic, si pentru a evita imbulzeala sau accidentele, o sa impartim grupul cel mare in doua  grupuri mai mici de cate 20-25 copii care sa treaca pe la statiile de lucru.
-Vizita in interiorul spatiului de productie va dura  20-35 minute pentru ca activitatea se desfasoara in camere apropiate.


-Dupa efectuarea vizitei in fabrica vom merge in spatiul special amenajat pentru aceste tipuri de activitati.
-In interiorul spatiului vom face un atelier de vopsit/pictat jucarii. Vom pune la dispozitie pensule, vopseluri, sortulete si un indrumator pentru a-i directiona pe copii.

Ne contactati telefonic, prin email, formular de contact, pe facebook sau orice forma de contact pusa la dispozitie pe siteul nostru pentru a va rezerva data si ora  la care doriti sa veniti. Va vom rezerva in principiu 2-3 ore pentru atelier si vizita si vom stabili detaliile vizitei impreuna. Va trebui sa ne dati o estimare a numarului de copii. Numarul final trebuie comunicat cu cel tarziu o saptamana inainte de data programata a vizitei.

In baza acestui numar  final rezervat ne vom apuca sa fabricam jucariile.

Nu este necesar sa achitati un avans de pentru a va rezerva data si intervalul orar dorit. Totusi daca din diverse motive o parte din copiii inscrisi nu mai pot veni va trebui sa achitati pretul jucariei: 50 lei si sa le luati cu dumneavoastra ca sa si le picteze acasa. In principiu pregatim 5 jucarii in plus pentru persoanele care se pot inscrie pe ultima suta de metri.

– copiii pot picta casute pentru pasarele, casute, lalele, avioane, dulapioare sau masinute. Noi vom alege jucaria.
Estimam ca vizita cu tot cu atelier dureaza 2-3 ore.

Taxa noastra este de 90 lei/copil.

[

Vom specifica in contract si faptul ca in cazul in care conditiile meteo nu vor permite(vijelie, viscol, ninsori abundente) sa ajungeti in acea zi la noi putem sa facem atelierul la gradinitele dumnevoastra sau putem reprograma.

 

2. Venim noi la gradinita sau scoala cu tot ce trebuie pentru a organiza un Atelier de pictura(jucarii, pensule, culori, indrumator). Copiii vor picta o jucarie Lemniko pe care si-o vor alege de dinainte. Vom avea nevoie de cel putin doua saptamani pentru a produce aceste jucarii asa ca nu putem organiza in scurt evenimente.

Fondurile obtinute dupa vizitarea fabricii de jucarii si participarea la atelierul de vopsit jucarii vor fi folosite pentru implementarea programelor de incluziune sociala si vor ajunge in fondul destinat persoanelor defavorizate. In acest sens, ne dorim ca in acest an sa dublam numarul de persoane defavorizate care sunt sustinute de Asociatia Nonprofit Lemniko.

Coș

Sign in

Nu ai cont inca?

Shop
Wishlist
0 items Cart
Contul Meu