Ateliere creative pentru Scoala Altfel si Saptamana Altfel la fabrica de jucarii

Vă invităm să ne sunați pentru a programa o vizită în cadrul Săptămânii Școala Altfel sau Săptămânii Verzi și nu numai.

Îi așteptăm cu drag pe copii, educatori, invatatori, profesori si părinți. Grupurile mai mici de persoane sunt rugate să se alăture grupurilor organizate. Vă putem oferi un atelier creativ special, pe care îl putem organiza fie la noi la fabrică, fie la instituția dvs. de învățământ.

Vizita la fabrica noastră reprezintă o experiență unică pentru copii, oferindu-le ocazia să vadă utilajele și procesul de fabricație în acțiune. În cazul în care atelierul are loc la instituția de învățământ, trebuie să luăm în considerare anumite restricții legate de utilaje și echipamente. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă oferim aceeași calitate a atelierului și să vă trimitem o ofertă scrisă personalizată. De asemenea, suntem la dispoziția dvs. să răspundem la orice întrebări sau nelămuriri prin telefon.

 

TARIFE DACA NE VIZITATI DUMNEAVOASTRA
Dorim să vă invităm să ne vizitați, împreună cu grădinița, școala sau afterschool-ul dumneavoastră,
pentru a participa la atelierul de vopsit jucării.

Pentru grupurile mai mari de 50 persoane platitoare.

90lei/copil

vizita + workshop de pictat jucarii, iar copilul primește jucăria vopsită acasă

Pentru grupurile mai mici de 49 persoane platitoare.

100lei/copil

vizita + workshop de pictat jucarii, iar copilul primește jucăria vopsită acasă

Pentru grupurile de adulți/părinți,
alții decat personalul institutiei de invatamant care insoteste grupul

50lei

Aceștia vor primi un voucher în valoare de 50 lei, pe care îl pot folosi pentru achiziționarea de jucării din lemn din magazinul nostru. Dacă doresc, adulții pot picta jucăriile alături de copii sau le pot oferi acestora pentru a le picta în cadrul atelierului, alături de jucăria inclusă în preț.

 

GRATUITATI

De asemenea, oferim intrare gratuită pentru:

Profesorii, educatorii, învățătorii, îngrijitorii sau bonele care supraveghează copii din partea unităților de învățământ;
Persoanele cu dizabilități, copiii nevoiași sau cei care nu au posibilități materiale, în limita maximă de 10% din grup."

PARINTII SAU GRUPURILE INDEPENDENTE
mai mici care doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor sunt bineveniti.
Se aplica tarifele si conditiile de la punctul 1. In mod normal, nu se lucreaza SAMBATA si DUMINICA. Dar la cererea unor grupuri mai mari de 20 de persoane, facem exceptie.
Totusi, daca va aflati in situatia de a dori sa veniti doar dumneavoastra impreuna cu copilul sau cu un prieten sau doi, nu este nici o problema daca nu intruniti numarul minim de 20 de persoana pentru ca va vom comunica datele in care SAMBATA si DUMINICA vin grupuri organizate mai mari si v-ati putea alatura lor.
Puteti veni si in timpul saptamanii, cu un telefon dat in prealabil, chiar daca nu se strang 20 de platitori. In acest caz puteti cumpara jucarii din lemn din magazinul nostru si copilul pe poate picta pe toate. Pretul atelierului va fi pretul jucariei + 25 lei. In acest caz nu vom face demonstratia privind fabricarea unei jucarii dar puteti face worshopul de vopsit jucarii.
Copiii pleaca acasa cu jucariile pe care le picteaza. Ramanem deschisi si flexibili oricaror propuneri de personalizare/colaborare.

VENIM NOI IN SCOALA SAU GRADINITA DUMNEAVOASTRA
cu gradinita, scoala sau afterschool-ul dumneavoastra si apoi facem atelierul de vopsit jucarii.

Tarife:
110 lei/copil
Copiii raman cu jucaria pe care o picteaza

Cum se desfasoara activitatea?

Cat dureaza si ce fac copiii, pas cu pas?

Putem veni oricand?

Pentru a putea vizita fabrica noastra, va rugam sa sunati si sa faceti o programare, pentru a ne permite sa pregatim vizitele, de la fabricarea jucariilor pana la aranjarea salilor pentru ateliere. Programul nostru de vizita este de Luni pana Vineri de la 09.00 la 17.00, iar Sambata si Duminica deschidem doar pentru grupuri mai mari de 20 de persoane. Aveti posibilitatea de a plati rezervarea in avans cu cardul sau de a descarca factura pentru plata prin transfer bancar.
Daca doriti sa organizati un atelier de pictura de jucarii la gradinita sau la scoala, putem veni noi cu toate cele necesare, inclusiv jucarii, pensule, culori si un indrumator. Copiii vor alege jucaria pe care o vor picta dinainte, iar noi avem nevoie de cel putin doua saptamani pentru a produce aceste jucarii.

Fondurile obtinute prin vizitarea fabricii de jucarii si participarea la atelierul de vopsit vor fi folosite pentru implementarea programelor de incluziune sociala si vor ajunge in fondul destinat persoanelor defavorizate. Ne dorim sa dublam numarul de persoane defavorizate care sunt sustinute de Asociatia Nonprofit Lemniko in acest an.

1. Vizitarea fabricii + Atelier de pictat jucarii la fabrica.

Cum se va desfasura totul?

-Facem o vizita prin micuta fabrica si le aratam copiilor prin cateva demonstratii scurte astfel incat ei sa inteleaga cum se prelucreaza lemnul ca sa ajunga o jucarie.
-Daca sunt 40-50 de copii, pentru ca spatiul este destul de mic, si pentru a evita imbulzeala sau accidentele, o sa impartim grupul cel mare in doua grupuri mai mici de cate 20-25 copii care sa treaca pe la statiile de lucru.
-Vizita in interiorul spatiului de productie va dura 20-35 minute pentru ca activitatea se desfasoara in camere apropiate.

-Dupa efectuarea vizitei in fabrica vom merge in spatiul special amenajat pentru aceste tipuri de activitati.
-In interiorul spatiului vom face un atelier de vopsit/pictat jucarii. Vom pune la dispozitie pensule, vopseluri, sortulete si un indrumator pentru a-i directiona pe copii.

Ne contactati telefonic, prin email, formular de contact, pe facebook sau orice forma de contact pusa la dispozitie pe siteul nostru pentru a va rezerva data si ora la care doriti sa veniti. Va vom rezerva in principiu 2-3 ore pentru atelier si vizita si vom stabili detaliile vizitei impreuna. Va trebui sa ne dati o estimare a numarului de copii. Numarul final trebuie comunicat cu cel tarziu o saptamana inainte de data programata a vizitei.

In baza acestui numar final rezervat ne vom apuca sa fabricam jucariile.

Nu este necesar sa achitati un avans de pentru a va rezerva data si intervalul orar dorit. Totusi daca din diverse motive o parte din copiii inscrisi nu mai pot veni va trebui sa achitati pretul jucariei: 50 lei si sa le luati cu dumneavoastra ca sa si le picteze acasa. In principiu pregatim 5 jucarii in plus pentru persoanele care se pot inscrie pe ultima suta de metri.

– copiii pot picta casute pentru pasarele, casute, lalele, avioane, dulapioare sau masinute. Noi vom alege jucaria.
Estimam ca vizita cu tot cu atelier dureaza 2-3 ore.

Taxa noastra este intre 90-100 lei/copil in functie de marimea grupului.

 

Vom specifica in contract si faptul ca in cazul in care conditiile meteo nu vor permite(vijelie, viscol, ninsori abundente) sa ajungeti in acea zi la noi putem sa facem atelierul la gradinitele dumnevoastra sau putem reprograma.

2. Venim noi la gradinita sau scoala cu tot ce trebuie pentru a organiza un Atelier de pictura(jucarii, pensule, culori, indrumator). Copiii vor picta o jucarie Lemniko pe care si-o vor alege de dinainte. Vom avea nevoie de cel putin doua saptamani pentru a produce aceste jucarii asa ca nu putem organiza in scurt evenimente.

Fondurile obtinute dupa vizitarea fabricii de jucarii si participarea la atelierul de vopsit jucarii vor fi folosite pentru implementarea programelor de incluziune sociala si vor ajunge in fondul destinat persoanelor defavorizate. In acest sens, ne dorim ca in acest an sa dublam numarul de persoane defavorizate care sunt sustinute de Asociatia Nonprofit Lemniko.

Fara sa avem vreun merit

am fost prezenti de-a lungul timpului in diverse reportaje/emisiuni in Media TV

si le multumim tuturor televiziunilor.

Va rog sa urmariti aceste reportaje pentru ca acolo este prezentata in imagini si activitatea noastra cu copii despre care am scris mai sus.

Coș
Sign in

Nu ai cont inca?

Shop
Wishlist
0 items Cart
Contul Meu