Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Vizita la fabrica de jucarii a lui Mos Craciun si Gepetto

Scoala Altfel Ateliere Creative Copii Saptamana Altfel

Vizita pentru Saptamana Scoala Altfel si nu numai...

Parintii si grupurile mai mici de 20 de persoane vor fi invitati sa se alature grupurilor organizate.

Avem 3 tipuri de oferte pentru ateliere creative.

1. NE VIZITATI DUMNEAVOASTRA cu gradinita, scoala sau afterschool-ul dumneavoastra si apoi facem atelierul de vopsit jucarii.   Tarife:

62 lei/copil (pretul include vizita + atelierul si copilul pleaca cu jucaria vopsita acasa) pentru grupurile mai mici de 50 persoane platitoare.

55 lei/copil (pretul include vizita + atelierul si copilul pleaca cu jucaria vopsita acasa) pentru grupurile mai mari de 50 persoane platitoare.

50 lei/copil (pretul include vizita + atelierul si copilul pleaca cu jucaria vopsita acasa) pentru grupurile mai mari de 150 persoane platitoare.

 

 35 lei/adult/parinte (acestia vor primi un voucher de aceasta valoare cu care vor putea achizitiona jucarii din lemn din magazinul nostru. Daca doresc, pot picta jucaria alturi de copil sau i-o pot da acestuia sa o picteze in cadrul atelierului, alaturi de jucaria care este deja inclusa in pret)

GRATUIT – Profesorii, educatorii, invatatorii, ingrijitorii sau bonele care supravegheaza copii din partea unitatilor de invatamant.

GRATUIT – persoane cu dizabilitati, copii amarati, fara posibilitati materiale, in limita a maxim 10% din grup.

 

2. VA VIZITAM NOI cu tot ce trebuie in Scoala/Gradinita dvs. si facem atelierul de pictat jucarii. (Tarif: 72 lei/copil)

 

3. Parintii sau grupurile independente mai mici care doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor sunt bineveniti. Se aplica tarifele si conditiile de la punctul 1.

In mod normal, nu se lucreaza SAMBATA si DUMINICA. Dar la cererea unor grupuri mai mari de 20 de persoane, facem exceptie. Totusi, daca va aflati in situatia de a dori sa veniti doar dumneavoastra impreuna cu copilul sau cu un prieten sau doi, nu este nici o problema daca nu intruniti numarul minim de 20 de persoana pentru ca va vom comunica datele in care SAMBATA si DUMINICA vin grupuri organizate mai mari si v-ati putea alatura lor.

Copiii pleaca acasa cu jucariile pe care le picteaza. Ramanem deschisi si flexibili oricaror propuneri de personalizare/colaborare.

Recomandari vizita la fabrica de jucarii Lemniko la PRO Tv - Vorbeste Lumea

Reportaj Lemniko - Digi24 - Vizita la Fabrica de jucarii - Scoala Alfel

Idei pentru Scoala Altfel sau Saptamana Altfel - reportaj de Claudiu Zamfir / Startup Cafe

Va rugam sa veniti sa ne vizitati doar daca aveti programare facuta pentru ca avem nevoie de timp pentru a pregati vizitele de la fabricarea jucariilor pana la aranjarea salilor pentru ateliere. Va multumim si va asiguram ca va fi o experienta foarte placuta.

Sunati pentru programare!

Programul nostru de vizita este de Luni pana Vineri de la 09.00 la 17.00. Sambata si Duminica deschidem doar pentru grupuri mai mari de 20 persoane.

Doriti sa platiti rezervarea in avans?

Aveti posibilitatea de plati cu cardul sau de a descarca factura pentru plata cu OP.

1. Vizitarea fabricii + Atelier de pictat jucarii la fabrica.

Cum se va desfasura totul?

-Facem o vizita prin micuta fabrica si le aratam copiilor prin cateva demonstratii scurte astfel incat ei sa inteleaga cum se prelucreaza lemnul ca sa ajunga o jucarie.
-Daca sunt 40-50 de copii, pentru ca spatiul este destul de mic, si pentru a evita imbulzeala sau accidentele, o sa impartim grupul cel mare in doua  grupuri mai mici de cate 20-25 copii care sa treaca pe la statiile de lucru.
-Vizita in interiorul spatiului de productie va dura  20-35 minute pentru ca activitatea se desfasoara in camere apropiate.
-Dupa efectuarea vizitei in fabrica vom merge in spatiul special amenajat pentru aceste tipuri de activitati.
-In interiorul spatiului vom face un atelier de vopsit/pictat jucarii. Vom pune la dispozitie pensule, vopseluri, sortulete si un indrumator pentru a-i directiona pe copii.

Cum se procedeaza?

Ne contactati telefonic, prin email, formular de contact, pe facebook sau orice forma de contact pusa la dispozitie pe siteul nostru pentru a va rezerva data si ora  la care doriti sa veniti. Va vom rezerva in principiu 2-3 ore pentru atelier si vizita si vom stabili detaliile vizitei impreuna. Va trebui sa ne dati o estimare a numarului de copii. Numarul final trebuie comunicat cu cel tarziu o saptamana inainte de data programata a vizitei.

In baza acestui numar  final rezervat ne vom apuca sa fabricam jucariile.

Nu este necesar sa achitati un avans de pentru a va rezerva data si intervalul orar dorit. Totusi daca din diverse motive o parte din copiii inscrisi nu mai pot veni va trebui sa achitati pretul jucariei: 35 lei si sa le luati cu dumneavoastra ca sa si le picteze acasa. In principiu pregatim 5 jucarii in plus pentru persoanele care se pot inscrie pe ultima suta de metri.

Ce vor picta copii ?

– copiii pot picta casute pentru pasarele, casute, lalele, avioane, dulapioare sau masinute. Noi vom alege jucaria.
Estimam ca vizita cu tot cu atelier dureaza 2-3 ore.

Cat costa?

Taxa noastra este de 62 lei/copil.

De retinut !

Vom specifica in contract si faptul ca in cazul in care conditiile meteo nu vor permite(vijelie, viscol, ninsori abundente) sa ajungeti in acea zi la noi putem sa facem atelierul la gradinitele dumnevoastra sau putem reprograma.

2. Atelier de pictat jucarii din lemn in gradinita sau scoala dumneavoastra.

Venim noi la gradinita sau scoala cu tot ce trebuie pentru a organiza un Atelier de pictura(jucarii, pensule, culori, indrumator). Copiii vor picta o jucarie Lemniko pe care si-o vor alege de dinainte. Vom avea nevoie de cel putin doua saptamani pentru a produce aceste jucarii asa ca nu putem organiza in scurt evenimente.

Cat costa?

Taxa noastra este de 72 lei/copil. Copilul va ramane cu jucaria pe care o va picta.

MULTUMIM si VA ASTEPTAM!

NOTA: Fondurile obtinute dupa vizitarea fabricii de jucarii si participarea la atelierul de vopsit jucarii vor fi folosite pentru implementarea programelor de incluziune sociala si vor ajunge in fondul destinat persoanelor defavorizate. In acest sens, ne dorim ca in acest an sa dublam numarul de persoane defavorizate care sunt sustinute de Asociatia Nonprofit Lemniko.