Afișez 1 - 12 din 131 de rezultate

Camasa cuier din lemn masiv

50.00 lei
Ce idee de cadou originala! Sa-i cumperi cuiva o camasa... din lemn. I-am atasat si doua agatatori duble, elegante si am facut un produs util... un cuier. Desigur, daca doriti ca sa aveti un cuier mai mare puteti cumpara 2, 3 sau 4 produse si noi le vom uni pe spate intre ele cu o scandura de legatura sau la alegere cu un mic spatiu intre ele.Cumparand aceste produse de la noi, veti sustine totodata si o casa de copii pentru ca 10% din incasari (practic adaosul nostru comercial) vor fi redirectionate catre acesti copii sub forma de  jucarii.Toate produsele au fost fabricate de persoane vulnerabile, angajati ai Asociatiei Lemniko.Acest cuier din lemn masiv este lacuit cu lac pe baza de apa nontoxic, special pentru jucarii din lemn care respecta standardul EN 71-3, privind securitatea jucariilor.

Trenuleț din lemn cu forme geometrice

100.00 lei200.00 lei
O nouă aventură pentru copii! Solid si foarte bine finisat, acest trenulet din lemn este bucuria oricărui copil, fie el mai mic sau mai mare. Asigură divertisment îndelungat pentru copii, dezvoltând creativitatea si coordonarea mână-ochi.Dimensiuni trenulet din lemn:
  • 7 cm latime
  • 14 cm inaltime
  • 45 cm lungime

Suport de telefon mobil de birou din lemn masiv model Pisicuta Fericita – Pictat

50.00 lei
Suport de telefon mobil pentru birou din Lemn masiv de tei si placaj din mesteacan. Este pictat cu vopsea nontoxica speciala pentru jucarii din lemn care respecta standardul EN 71-3, privind securitatea jucariilor.

Cilindru compactor din lemn – masini utilitare

69.00 lei
Dimensiuni:Lungime: 16.5.5 cmLatime: 13 cmInaltime: 29.5 cmMateriale: fag, tei, bradFunctionalitati: rotile se invart, elicile se invart. 

Masina de pompieri cu macara din lemn

75.00 lei
Dimensiuni:Lungime: 16.5.5 cmLatime: 13 cmInaltime: 29.5 cmMateriale: fag, tei, bradFunctionalitati: rotile se invart, elicile se invart. 

Jeep din lemn – vehicul militar

70.00 lei
Dimensiuni:Lungime: 17.5 cmLatime: 7 cmInaltime: 9 cmMateriale: fag, tei, bradFunctionalitati: rotile se invart, turela se invarte