Suport de birou extraordinar din lemn masiv

210.00 lei
Acest produs este in sine o idee extraordinar de utila pentru a fi folosit ani de zile in birourile firmei dumneavoastra sau mai ales acasa, acolo unde folositi sisteme cu tastatura si monitor. Acest produs este un organizator de birou in care gasesti la indemana orice folosesti foarte des: telefon, pixuri, pasta corectoare, capsator, radiera, cuburi de hartie, stickuri, etc... Acest produs a fost gandit sa rezolve doua mari probleme:
  1. Problema spatiului, in cazul birourilor mici sau in care trebuie sa lucrezi si cu hartii si cu tastatura. Organizatorul iti permite sa introduci tastatura sub organizator, castigand spatiu.
  2. A doua problema pe care o rezolva este cea a varsatului cafelei/ceaiului in mod accidental. Vremurile in care dadeai cu mana peste cafea, direct pe tastatura vor disparea.
Nu poate fi folosit la laptopuri. Este fabricat de Asociatia Lemniko, din lemn masiv de: brad, tei, este baituit si lacuit. Este un produs manufacturat. Produsul poate fi personalizat cu logoul firmei dumneavoastra. In cazur unor comenzi mai mari de 15 bucati putem sa refacem configuratia spatiilor astfel incat sa corespunda dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Dimensiuni: 55 cm lungime x latime 15 cm x inaltime 5 cm.

Suport de telefon mobil de birou din lemn masiv model Pisicuta Fericita – Pictat

50.00 lei
Suport de telefon mobil pentru birou din Lemn masiv de tei si placaj din mesteacan. Este pictat cu vopsea nontoxica speciala pentru jucarii din lemn care respecta standardul EN 71-3, privind securitatea jucariilor.