Decorarea camerei unui adolescent, este intotdeauna o provocare! Tinerii din zilele noastre au nevoi foarte diferite. Camera devine refugiul lor, un loc de intimitate, de retragere cu prietenii. Aceasta ar trebui sa reflecte, in principal, gusturile tanarului. Noi va propunem o serie de sugestii despre cum puteti concilia dorintele sale cu limitele dumneavoastra bugetare, Suntem o echipa de profesionisti care poate realiza cele mai variate si mai iesite din comun  piese de  mobilier, de care adolescentii cu siguranta se vor indragosti.

Tineri gasesc un refugiu in camera lor. Aici se retrag pentru a se uita la televizor, asculta muzica, pentru a vorbi cu prietenii, pentru studiu si pentru somn. De aceea, caracteristica principala a mobilierului trebuie sa fie multifunctionalitatea. Mobila va trebui sa se adapteze la nevoile sale. O sofa sau o canapea extensibila daca spatiul permite va fi ideala primirea prietenilor sau pentru a se instala confortabil pentru a citi.

Zona de birou trebuie marita pentru a cuprinde computer-ul si toate perifericele. Pentru spatii mici, va propunem birou de lucru cu suport retractabil pentru tastatura si rafturi ajustabile pentru depozitarea imprimantei, computerului, etc. Acestea pot fi dotate si cu usi pentru face totul mai discret.

Un punct al camerei poate fi destinat unei piese de mobilier pe care sa fie asezate televizorul, in cazul in care ii permiteti sa il aiba in camera, DVD player-ul, consola de jocuri video etc. Evident, in cele din urma trebuie rezervat si spatiu pentru o noptiera, o biblioteca si chiar o masa de toaleta. Puteti citi mai multe despre mobilier tineret Bucuresti aici. Sau daca v-am convins, ne puteti contacta pentru a cere o oferta.