Fiecare dintre noi doreste sa se simta cat mai in largul sau in propria camera. Dincolo tendintele in materie de mobilier, de paleta de culori, de tematica aleasa ceea ce conteaza cu adevarat este starea de spirit pe care ne-o creeaza modul in care este amenajata camera. In ceea ce ii priveste pe tineri, acestia doresc sa aiba posibilitatea sa isi exprime propriul stil si sa se regaseasca in fiecare element din camera.

De aceea, cea mai buna solutie este sa realizati la comanda mobila pentru amenjarea camerei unui tanar. Avantajul principal este ca aceasta se poate implica direct in procesul de realizarea a mobilierului, atat in ceea ce priveste materialele, culorile, designul, iar rezultatele vor reflecta cu siguranta alegerile si preferintele sale.

Faceti un plan al camerei pe care doriti sa o decorati, concentrandu-va asupra unui punct central, cel care va atrage primul atentia asupra sa. Incepeti cu piesa de mobilier cea mai mare, care, de regula, este patul. Imaginati-va ce impact va avea acesta asupra intregului spatiu. In jurul acestui punct focal puteti adauga si celelalte elemente de mobilier necesare: biroul, dressing-ul, biblioteca etc.

La planul dumneavoastra noi putem adauga o serie de sugestii sau face recomandari pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat. Putem realiza mobilier tineret intr-o multitudine de stiluri, dar in cazul adolescentilor anumite finisaje sunt mai potrivite decat altele, pentru da nota moderna, tinereasca pe care acestia o vizeaza.

Noi va garantam ca vom realiza si livra la timp mobilierul comandat, care va face din camera adolescentului dumneavoastra un spatiu senzational. Puteti citi mai multe despre mobila tineret aici. Sau daca v-am convins, ne puteti contacta pentru a cere o oferta.