Adolescentii si tinerii isi doresc o camera ce reflecta puternic personalitatea lor si in care sa isi poata afisa obiectele preferate sau pasiunile. Adolescentii stiu cum vor sa isi amenajeze camera, dar ideile lor nu sunt intotdeauna aprobate de catre parinti. Totusi, este important sa luati in considerare dorintele lor, sa le lasati sansa de auto-exprimare in dormitorul lor. Fie ca este vorba de vopsirea peretilor in culori jucause, de alegerea unui design special al mobilei si a unor accesorii funky, ei trebuie sa aiba un cuvant de spus in decorarea camerei.

Stim cu totii ca adolescentii si tinerii sunt mult mai atrasi de stilul modern si le place sa isi invite prietenii acasa. Cum vom aranja dormitorul lor, astfel incat ei sa se bine in acest spatiu?

Pentru a decora camera optati pentru mobilier cu functii multiple. Pentru a integra toate elementele relevante pentru tineri, camera lor trebuie sa aiba o zona de dormit (un pat confortabil, pe masura lor), una pentru studiu (birou incapator, prevazut si cu accesorii pentru computer, scaun ergonomic intrucat pot petrece foarte multe ore la birou) si un alt spaţiu pentru a-si primi prieteni. Pentru a evita dezordinea si haosul, alegeti piese de mobila cu capacitate mare de depozitare, de la haine, la CD-uri si carti.

Pentru ca tanarul sa se simta confortabil in camera lui, este esential sa aduceti si un strop de nebunie si de prospetime in decor. Pentru a realiza acest lucru, nu ezitati sa va jucati cu  diferitele teme de decorare ale camerei. In general, tinerilor le plac stilurile moderne, astfel ca puteti alege intre stilul urban, manga, high-tech etc., care trebuie sa transpara atat din decorarea peretilor, din design-ul mobilei, cat si din accesorii.

In termeni de culori, inspiratii urbane, industriale sunt cele mai potrivite. In functie de preferintele si persoanliatatea copilului dumneavoastra, puteti alege intre culori clasice, cum ar fi albul, negrul sau griul. Acesta din urma este foarte popular. Culorile calde precum galbenul, kaki-ul sau portocaliul pot accentua latura ludica a camerei. Jucati-va cu nuante stralucitoare si de neon care vor pune in valoare atmosfera moderna si distractiva.

Acestea sunt doar cateva sugestii pe care le putem face in privinta decorarii camerei unui tanar. Contactati-ne si veti gasi la noi toata deschiderea si experienta necesara pentru a veni in intampinarea celor mai exigente gusturi in materie de mobila pentru tineret. Puteti citi mai multe despre mobilier tineret aici. Sau daca v-am convins, ne puteti contacta pentru a cere o oferta.