Discuri Montessori intrepatrunse din lemn – jucarii

,
Discuri Montessori – jucarie material didactic:
  • 5 cm diametru/disc
  • jucaria discuri Montessori este formata din doua discuri intrepatrunse
  • 1.9 cm grosimea discurilor

Varsta recomandata: 6 luni – 1 an

Cumperi unul si primesti inca unul gratis in pachet.

29.25 lei 19.50 lei

În stoc (poate fi pre-comandat)

Discuri Montessori – doua discuri din lemn intrepatrunse – material didactic jucarii

Aceste discuri Montessori pe care noi le manufacturam sunt facute din lemn de tei, slefuit si netratat cu substante chimice.

Recomandam folosirea discurilor dupa varsta de 6 luni atunci cand copilul incepe sa paseze obiectele dintr-o mana in alta. Acest transfer ajuta la dezvoltarea echilibrata a emisferelor cerebrale ale copilului.
O jucarie este formata din doua discuri de lemn de tei intrepatrunse, cu diametrul de 5 cm. Sunt prinse perfect echilibrat si sunt facute dintr-o esenta moale dar nu sfaramicioasa.

Atentie: exista cateva firme si persoane fizice pe forumuri, care vand discuri asemanatoare facute din placaj sau rasinoase. Chiar daca forma jucariei Montessori nu permite inghitirea jucariei indiferent din ce material ar fi facut daca respecta aceste dimensiuni, atentie mare insa la materialul din care sunt facute pentru ca orice copil de 6 luni va baga totul in gura pana la varsta de 1 an. In tara noastra doar teiul si fagul pot fi folosite la executarea jucariilor din lemn. Restul nu sunt recomandate. Rasinoasele sunt toxice din cauza rasinilor.

Acest produs este un material didactic, nu este o jucarie. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani nesupravegheati. Aceste discuri sunt in general recomandate in mai multe carti de activitati Montessori pe care le puteti achizitiona din librarii.

Acest produs nu necesita precomanda. Se livreaza in maxim 2 zile si este facut de fabrica de jucarii din lemn Lemniko, in Romania, in comuna Dascalu, judetul Ilfov.

Greutate0.5 kg
Dimensiuni25 × 25 × 1.5 cm
Culoare

Natur, Rosu