Scrisoare personalizata de la Mos Craciun!

Scrisoare de la Mosu

NOU! Scrisorile de la Mosu au acum si poza copilului/adultului integrata in scrisoare!

Pentru a personaliza aceasta scrisoare de la Mosu avem nevoie de la dumneavoastra de urmatoarele date:

34.99 lei 24.99 lei

1.Numele complet al copilului:

Exemplu: Ionescu Liliana Madalina

2.Numele de alint al copilului:

Exemplu: Liana

3.Trei cadouri pe care le doreste copilul de la Mosul:

Exemplu: o masina, o tableta si un joc PlayStation

4.Trei fapte bune sau lucruri noi invatate pentru care merita cadourile din scrisoare:

Exemplu: a invatat sa faca afaceri, a ajutat niste copii la teme si a plantat un copac

5.Genul copilului / adultului:

Exemplu: baiat, fata, domn, domnisoara, doamna, etc.

6.Parintii copilului:

Exemplu(doar prenumele lor): Stefan si Ioana

7.Orasul in care locuieste copilul:

Exemplu: Bucuresti

8.Varsta copilului / adultului:

Exemplu: 25 ani

9.Trei calitati ale copilului / adultului:

Exemplu: cuminte, harnica si ascultatoare SAU nazdravan, curios si inteligent

10.Fratele copilului sau prietenul cel mai bun al copilului:

Exemplu: Dan

11.(optional)Incarcati o poza daca doriti ca scrisoarea sa fie personalizata si cu poza:

(max file size 1 Go)

12.(optional)Incarcati textul propriu intr-un format editabil

Daca aveti o idee mai buna pentru textul scrisorii dumneavoastra sau vreti sa adaptati unu din textele noastre va rugam sa incarcati aici fisierul word sau pdf.

(max file size 1 Go)

13.Modelul de text ales (va rog sa alegeti un model din taburile de mai jos)

Exemplu: Model 2 (daca ati optat pentru un text propriu si l-ati incarcat la pasul anterior va rog sa ignorati acest camp)

14.Ceva super inedit. V-ar placea sa vorbiti la telefon cu Mos Craciun? – Optional*

Cat de cool poate sa fie sa vorbesti la telefon chiar cu Mos Craciun?
Pentru ca ai cumparat deja un produs personalizat, poti in completarea acestuia sa il suni impreuna cu copilul pe Mos Craciun pentru a-i spune ce isi doreste sa ii aduca Mosul(mami poate sa ne spuna ce a cumparat si Mosul va negocia cu copilul ca sa primeasca exact ceea ce trebuie, sau scenariul poate varia), sau sa il sune Mos Craciun pe copil in ziua de Craciun, dupa ce a primit cadourile. Puteti opta pentru ambele variante. Dupa finalizarea comenzii suna-ne ca sa punem totul la cale. La pret redus.

SKU: scris1 Categorie:

Scrisoare personalizata de la Mos Craciun!

Perioada in care copilul crede in Mos Craciun este magica! Nu rapiti acest crez si aceasta bucurie a copilului! Daruiti-i o “Scrisoare de la Craciun, Mos Craciun!”, special creata pentru copilul dumneavoastra!

Imaginati-va dragi parinti, cum se va simti copilul dumneavoastra cand va gasi in cutia postala o scrisoare trimisa tocmai de la Polul Nord si scrisa special pentru el. Cu siguranta nu veti uita niciodata acel moment! Si cat de important se va simti! Cat de mandru va fi! Cat de nerabdator va astepta sarbatorile de iarna, dar mai ales dimineata de 25 decembrie cand se va trezi si se va duce direct la pomul de Craciun pentru a vedea ce cadouri i-a adus Mosul! Impartiti aceste sentimente impreuna cu copilul dumneavoastra, pentru a avea parte de adevarate sarbatori de iarna!
Va amintiti cat de incantati erau copiii cand primeau un cadou de la Mos Craciun? Acum imaginati-va cat de entuziasmati vor fi cand vor primi “Scrisoare de la Craciun, Mos Craciun!”, special creata pentru ei!

De ce scrisori de la Mos Craciun?

Este adevarat ca pe masura ce inaintam in varsta, ne zicem ca daca ceva este prea frumos, inseamna ca nu e adevarat, si astfel ne pierdem. Totusi, copiii nostri cauta motive pentru a crede. Imaginatia lor este cea care alimenteaza aceasta credinta, dorintele si visele lor

Copilul va fi incantat sa vada ca mosul stie atatea lucruri despre el. Faptul ca stie despre toate faptele lui este dovada ca el intr-adevar exista si ca este cu ochii pe el ca sa vada tot ceea ce face. Aceste scrisori indeparteaza intr-adevar toata indoiala copilului cu privire la existenta Mosului, an de an. Sunt foarte eficiente si copilul va fi foarte incantat de scrisoare.

Ce primesti?

Aceasta scrisoarea este imprimata pe o coala A4, la calitate premium si cuprinde urmatoarele personalizari:

  • Numele complet al adultului sau copilului;
  • Numele de alint al acestuia;
  • 3 cadouri pe care si el doreste de Craciun de la Mosul;
  • 3 fapte bune sau lucruri noi invatate pentru care merita cadourile din scrisoare;
  •  Genul persoanei;
  • Numele parintilor sai;
  • Orasul unde locuieste acum acesta;
  • Varsta
  • 3 calitati ale acestuia;
  • Numele celui mai bun prieten;

De asemenea, pe plicul scrisorii va fi desenat  Mos Craciun si va scrie ca este pentru persoana draga dumneavoastra. Va fi si sigla Serviciilor Secrete al lui Mos Craciun acolo.

Daca nu ati gasit aici un text potrivit sau pur si simplu doriti o scrisoare de la Mos Craciun pentru copii, puteti da click si aici.

 

Scrisoare de la Mos Craciun -model 1

MODEL 1

Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord

Decembrie 2017

 

Dragă Puppy,

 

Îţi vine să crezi că a trecut aproape un an de când te-am vizitat la Constanţa în Ajunul Crăciunului? Spiriduşii mei au făcut mici cercetări şi au aflat că, anul acesta în care ai împlinit aproape 5 anişori, ai fost o fetiţă mult mai inteligentă, mai veselă şi mai năzdrăvană. Doamna Crăciuniţa mi-a spus că ai învăţat să cânţi la pian, că ai învăţat multe poezii şi că ai făcut eforturi mari ca să fii cuminte. Sunt încântat să aud aceste lucruri.

După ce am  pregătit dulciurile pentru copilaşi, am început să citesc lista cu lucrurile pe care ţi le doreşti. Aici scrie că vrei cât mai multe jucării şi jocuri de prinţese. Spiriduşii mei sunt cei mai buni magicieni şi eu îţi promit că voi merge în atelierul lor şi le voi spune să-ţi îndeplinească dorinţele pentru că ai fost o fetiţă aşa de cuminte.

Am vorbit şi cu părinţii tăi, Irina şi Cătălin, care te-au ajutat să ai rezultate bune la grădiniţă, iar ei mi-au spus că meriţi să fii răsplătită.

Vei fi foarte bucuroasă să afli că săniuţa mea este aproape gata de plecare! Renii mei au curăţat-o şi au verificat-o pentru a ajunge la voi în siguranţă. Acum, tot ce ne-a rămas de făcut este să o umplem cu cadouri! Abia aştept să mă opresc la căsuţa voastră din Constanţa şi să aşez cadourile minunate sub brăduţul pe care tu l-ai împodobit.

 

Te pupă Tata Moşul

 

P.S. Înainte să mergi la culcare, nu uita să laşi sub brad nişte morcovi pentru renii mei, iar pentru mine, prăjiturele şi lăptic. De asemenea, în cazul în care nu apuc să trimit toate scrisorile, să-i spui tu viitorului tău frăţior, Vladimir, că voi trece şi pe la el ca să îi aduc un cadou.

Scrisoare Mos Craciun - model 2

TEXT MODEL 2:

Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord

Decembrie 2017

 

Dragă Cristina,

 

  Eu şi soţia mea, Crăciuniţa, tocmai am luat masa de seară şi am hrănit renii. Acum, ne-am aşezat să citim listele cu dorinţele voastre. Văd aici că îţi doreşti mult o bicicletă, nişte patine şi un joc Monopoly. Acum, eşti o fetiţă mare. Ai împlinit de curând 10 anişori.

  Am transmis dorinţele tale spiriduşilor mei, care au un atelier magic. Ei se vor strădui să te facă fericită în ziua de Crăciun.

  Ştiu că, anul acesta, ai fost conştiincioasă, că ai luat note mari, că ţi-ai ajutat părinţiă în tot ce au făcut şi că ai învăţat să cânţi la chitară. De aceea, îţi mărturisesc faptul că sunt foarte mândru de tine. Era să uit că ştii să coşi şi să împleteşti. Foarte bine! Felicitările mele!

  Am vorbit şi cu părinţii tăi, Ioana şi George, care mi-au mărturisit că sunt foarte mândri de tine, mai ales că eşti harnică şi responsabilă.

  Tu vei dormi atunci când te voi vizita la Bucureşti, dar nu uita ca, înainte să mergi la nani, să laşi nişte prăjiturele şi nişte lăptic pentru mine pentru că voi fi obosit şi înfometat după atâta drum!

 

Cu dragoste, Prietenul tău cel mai bun,

Moş Crăciun

 

P.S. În cazul în care nu apuc să trimit toate scrisorile, să-i spui tu frăţiorului tău, George, că voi trece şi pe la el ca să îi aduc un cadou.

Scrisoare de la Mosu - model 3

Text   MODEL   3

Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord

Decembrie 2017

 

Dragă Teo ,

 

Salutări de la Polul Nord! Aici ninge foarte frumos şi Rudolph abia aşteaptă să plecăm în marea excursie de Crăciun pentru a oferi cadouri băieţilor şi fetiţelor din întreaga lume.

Tocmai am terminat de citit lista cu darurile pe care ţi le doreşti şi sunt foarte încântat să aflu că spiriduşii mei deja lucrează la ele, în atelierul lor magic. Chiar în acest moment, fabrică jocul WII şi un laptop. Toate arată foarte bine!

Am aflat de la spiriduşii mei, care te-au vizitat pe ascuns, că eşti o fetiţă curioasă, ai înclinaţii spre tehnică şi partea practică a vieţii . Sunt foarte mândru de tine, mai ales că acum ai crescut. La cei 9 anişori ai tăi, îţi ajuţi mult părinţii în gospodărie. Cred însă că ai şi  alte talente nedescoperite.  Mă bucur foarte mult că eşti bine şi că ai o familie deosebită.

Părinţii tăi, Lazăr şi Diana, au avut grijă ca tu să primeşti cea mai bună educaţie şi sunt într-adevăr răsplătiţi de tine cu fapte bune, cu lucrurile noi pe care le înveţi.

Prin urmare, vei primi ceea ce-ţi doreşti, dar trebuie să mai ai puţină răbdare, până ce eu voi ajunge în Utvin. Nu voi veni singur  în căsuţa ta. Voi veni cu Moş Ene, care te va adormi, pentru ca eu să-ţi aşez frumos cadourile sub brăduţ. Să le spui şi surioarelor tale, Emanuela şi Iulia, că voi trece şi pe la ele.

 

Cu toată dragostea, Prietenul tău veşnic, Moş Crăciun

 

P.S. Înainte să te duci la somn, să nu uiţi să-mi pregăteşti şi mie nişte lăptic cald şi nişte prăjiturele făcute de mama ta. Mulţumesc anticipat!

Scrisori Mos Craciun - model 4

Text   MODEL   4

Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord

Decembrie 2017

 

Dragă Andree,

 

  Recunosc că, tot anul, te-am urmărit pe furiş, să văd ce mai faci. De aceea, soţia mea, Crăciuniţa, a scris într-un caieţel toate faptele bune dar şi toate năzbâtiile  pe care le-ai făcut, pentru a şti cum să te răsplătim. Astfel, am putut vedea cu câtă pasiune ai fost silitoare la şcoală, că ai fost harnică şi ascultătoare. Se vedea pe faţa ta cât de mulţumită erai !:)

  Noi am avut un an foarte încărcat aici, la Polul Nord. Spiriduşii muncesc cu mult spor, pentru a realiza la timp toate jucăriile pe care le doresc toţi copiii din lume. Am auzit că vrei să găseşti sub brăduţul de Crăciun o păpuşă, o fabrică de chipsuri şi multe dulciuri. Ai nevoie de ele, mai ales că, de când nu ne-am mai văzut, ai împlinit 6 anişori şi 11 luni. Timpul trece şi tu te faci tot mai cuminte, mai ascultătoare şi mai hărnicuţă.

  Şi eu şi părinţii tăi, Alina şi Vasi, suntem foarte mândri de tine pentru că te descurci aşa de bine şi le calci pe urme. Aşa că, atunci când vom ajunge în Arad, fii sigură că mă voi opri la căsuţa ta. Vei putea să laşi nişte morcovi pentru renii mei? Pentru că sunt foarte flămânzi după atâta drum străbătut. Până atunci, să ai grijă de frăţiorul tău, Alex, şi ajută-ţi familia la pregătirile de Crăciun.

 

Cu toată dragostea, Prietenul tău cel mai bun, Moş Crăciun


P.S. Ştiu că te-ai întrebat, în gând, cum de reuşesc să ajung într-o singură seară la toţi copiii din lume. Nu uita că renii şi săniuţa mea sunt plini de magie.

Scrisoare de la Mos Craciun pentru ADULTI

Text MODEL ADULTI

Din atelierul lui Moş Crăciun, de la Polul Nord
Decembrie 2017

Salut Ionuţ,

           Sunt Moş Crăciun şi cred că eşti tare uimit când citeşti aceste rânduri. A trecut atât de mult timp de când ţi s-a spus că nu există Moş Crăciun. Iată, însă, că eu exist şi că îţi trimit această scrisoare, pentru a-ţi spune câteva lucruri importante, pe care vreau neapărat să le cunoşti şi tu. După cum ştii, populaţia globului a crescut impresionant de mult, în ultimii 100 de ani, şi  m-am văzut nevoit să fac din ce în ce mai multe cadouri şi  în acelaşi timp să împlinesc  cele mai arzătoare dorinţe, atât de multe încât nici măcar eu nu le mai ştiu numărul. Îţi voi dezvălui un secret:  de multe ori, am pus un gând bun în mintea părinţilor tăi, Elena şi Alexandru, pentru ca ei să-ţi cumpere ceea ce-ţi doreai. Uneori, nu prea vroiau să-ţi cumpere, pentru că nu  aveau bani, însă eu insistam şi dorinţa ţi se împlinea, de fiecare dată. Acum, eşti mare, ai 28 ani. Ştiu că, anul acesta, îţi doreşti să primeşti de Crăciun, de la mine, ce consider eu pentru că eşti foarte mofturos. Dacă nu aş fi Moş Crăciun, cum aş putea eu să ştiu toate acestea? Spiriduşii mei, care, apropo,  sunt coloraţi în roz cu albastru şi nici pomeneală de culoarea verde, aşa cum susţine toată lumea, mi-au spus despre tine că eşti un bărbat inteligent, descurcăreţ şi foarte încăpăţânat. Mă bucur să aud toate aceste lucruri mai ales că, încă de când erai doar un copil, mi-am dat seama că o să ajungi cineva în viaţă. În noaptea de Crăciun, o să vin în oraşul tău, Orşova, şi o să-ţi primeşti cadourile. Chiar dacă pe daruri o să scrie că  sunt  de la alte persoane,  să ştii că eu le-am dat gândul cel bun şi generozitatea de care aveau nevoie pentru a ţi le oferi. Încearcă, anul acesta, să trăieşti Crăciunul ca atunci când erai de-o şchioapă. Să te bucuri cu adevărat de fiecare cadou primit, indiferent cât de nesemnificativ ar fi, ca şi cum ai avea 5 ani. Crăciunul este pentru noi, adulţii, o ocazie de a retrăi, măcar pentru câteva clipe, bucuriile inegalabile ale copilăriei.

M-am bucurat  când am văzut că le faci fetelor baie, că îţi ajuţi soţia în bucătărie, că eşti un bucătar excelent, de aceea te rog să le arăţi fetelor că le iubeşti, că o să te joci mai mult cu ele, să-i demonstrezi soţiei tale, Anne, că o iubeşti şi că o respecţi pentru că tu eşti foarte mult iubit şi admirat. Moşul este tare mândru de tine!

Şi încă ceva: când mergi în vizită la cineva, nu uita niciodată să duci în dar o ciocolată, dacă în familia aceea există un copil. Copiii abia aşteaptă să vină oamenii mari pe la ei, ca să primească dulciuri şi mici atenţii. Să nu dezamăgeşti niciodată copiii! Am văzut, cu tristeţe, că mulţi dintre adulţi au uitat ce înseamnă să fii copil.

Cu drag, cel mai vechi prieten al tău,

P.S.: Nu uita să-i spui lui Claudiu că o să trec şi pe la el. Dacă nu te va crede, să-i arăţi scrisoarea de la mine şi, cu siguranţă, va fi surprins să afle că Moş Crăciun există. La Mulţi Ani Fericiţi!

 

S-ar putea să-ți placă și…