Trei motive ca sa donezi 3.5 %:

1. Donează 3.5 % pentru Lemniko prin formularul 230 adresat persoanelor fizice. Sărăcia este o boală socială. Pentru a o combate am adoptat un model alternativ prin care ne propunem să creştem gradul de conştientizare asupra acestei probleme în sânul comunităţilor vulnerabile şi, împreună să creăm o societate inclusivă şi participativă care să asigure o bunăstare pe termen lung, însă avem nevoie şi de ajutorul tău. Poate şi tu ai fost că noi. Ajută-ne azi. Îţi Este Uşor Să Fii Generos? Dacă da, atunci acţionează!

2. Doneaza 3.5 % - e gratis. Donează sau cumpără jucării Lemniko. Noi facem jucării din lemn pentru o dezvoltare durabilă. Viitorul incepe acum. Si fiecare pas conteaza. Te rugam sa faci primul pas!

3. Doneaza 3.5 % pentru Lemniko si sustii grupurile vulnerabile in lupta pentru incluziunea sociala. Ai Fost Exclus Candva? Si noi ne-am simtit exclusi de prea multe ori. Dar cu fiecare gest al vostru ne integram si ne ocupam locul in societate cu mandrie si cu incredere. Investeste in viitorul tau si doneaza 3.5%!

Probabil că ţi se întâmplă şi ţie în această perioada la fel cum mi se întâmplă şi mie aproape zilnic, să fim acostaţi pe stradă de tineri entuziaşti cu zâmbetul pe chip şi gata să-şi înceapă poezia imediat ce le-ai întâlnit privirea. Am uitat ceva? Ah, da, mapa cu formularul “donează 3.5%”, dar ce ştii de fapt despre această procedură?

Ca persoană activă pe piaţă muncii care obţine un venit, statul te impozitează. Acest formular îţi oferă ocazia să alegi ce să faci cu 3.5% din ceea ce statul oricum îţi ia fără să te întrebe dacă eşti  de acord sau în ce scop doreşti să-ţi folosească banii.

Prin urmare, dacă îndrăgeşti anumite proiecte şi vrei să susţii activitatea organizaţiei non-guvernamentale care le organizează, poţi direcţiona o parte din taxele care merg la stat către acea instituţie, nu te costă decât timpul pe care îl acorzi completării acelui document.

Noi, la Lemniko, fabricăm jucării din lemn şi, pe lângă a aduce zâmbete copiilor şi părinţilor lor, ne preocupăm şi de crearea de locuri de muncă in mediul rural pentru persoanele care provin din medii sensibile.

Ce spui, vrei să ne ajuţi? Vrei să direcţionezi către Asociaţia Lemniko 3.5 % din impozitul pe venit? Avem un formular 3.5 % gata precompletat cu datele noastre. Puteti sa le completati si dumneavoastra direct in formular.

formular 2% lemniko