Vizita la fabrica de jucarii din lemn+ Atelier de creatie (vopsit jucarii)

Va rugam sa achizitionati acest produs doar dupa ce ati rezervat telefonic data si ati primit acceptul nostru. Achizitionarea acestui produs nu este necesara decat daca doriti sa platiti in avans cu cardul si/sau sa va  descarcati factura fiscala.

Puteti plati si cash in momentul vizitei, doar ca emiterea facturii se va face dupa incheierea atelierului in cursul zilei respective.

62.00 lei

Cum se va desfasura totul?

-Facem o vizita prin micuta fabrica si le ratam copiilor prin cateva demonstratii scurte astfel incat ei sa inteleaga cum se prelucreaza lemnul ca sa ajunga o jucarie.
-Daca sunt 30 de copii, pentru ca spatiul este destul de mic, si pentru a evita imbulzeala sau accidentele, o sa organizam grupuri mici de cate 10-15 copii care sa treaca pe la statiile de lucru.
-Vizita in interiorul spatiului de productie va dura  15-20 minute pentru ca activitatea se desfasoara in camere apropiate.
-Dupa efectuarea vizitei in fabrica vom merge in spatiul special amenajat pentru aceste tipuri de activitati.
-In interiorul spatiului vom face un atelier de vopsit/pictat jucarii. Vom pune la dispozitie pensule, vopseluri, sortulete si un indrumator pentru a-i directiona pe copii.

Cum se procedeaza?

Ne contactati telefonic, prin email, formular de contact, pe facebook sau orice forma de contact pusa la dispozitie pe siteul nostru pentru a va rezerva data si ora  la care doriti sa veniti. Va vom rezerva in principiu 2-3 ore pentru atelier si vizita si vom stabili detaliile vizitei. Va trebui sa ne dati o estimare a numarului de copii. Numarul final trebuie comunicat cu cel tarziu o saptamana inainte de data programata a vizitei.

In baza acestui numar  final rezervat ne vom apuca sa fabricam jucariile.

Nu este necesar sa achitati un avans de pentru a va rezerva data si intervalul orar dorit. Totusi daca din diverse motive o parte din copiii inscrisi nu mai pot veni va trebui sa achitati pretul jucariei: 35 lei si sa le luati cu dumneavoastra ca sa si le picteze acasa. In principiu pregatim 5 jucarii in plus pentru persoanele care se pot inscrie pe ultima suta de metri.

Ce vor picta copii ?

– copiii pot picta casute pentru pasarele, avioane, dulapioare sau masinute. Noi vom alege jucaria.
Estimam ca vizita cu tot cu atelier dureaza 2-3 ore.