Mobilier pentru un living mic poate fi o provocare, dar amenjarea trebuie sa fie un moment de bucurie, nu sa va dea dureri de cap. Este posibil sa mobilati un spatiu stramt cu o multime de obiecte, fara a-l sufoca. Va propunem in acest sens o serie de idei care sa fie punctul de plecare pentru un design magnific al living-ului dvs. Transformati aceasta camera intr-un spatiu elegant si adecvat pentru relaxare si divertisment.

Atunci cand o camera de zi este mica, evitati mobilarea spatiului cu mobilier tapitat foarte incarcat. Optati pentru scaune micute, care pot fi la fel de confortabile si chiar mai elegante decat canapelele si fotoliile cu bratele imense si spatar ridicat. Dimensiunea mobilierului este foarte importanta atunci cand amenajati o camera de zi mica, fiecare piesa trebuind sa se incadreze perfect pentru a arata armonios.

Optati pentru un televizor de perete! Atunci cand cautati modalitati inteligente si elegante de mobilier pentru o camera de zi mica, luati in considerare modul in care sunt amenajate camerele de hotel. Ele sunt dotate mobilier astfel incat sa se economiseasca cat mai mult spatiu, dar ele sunt totusi destul de confortabile si bine echipate. Hoteluri folosesc, uneori, televizoare montate pe perete, iar aceasta este o optiune foarte indicata si pentru living-ul dvs.

Creati un spatiu central in forma de L din canapeaua si fotoliile achizitionate.
Masuta poate ocupa un spatiu considerabil, dar prin crearea unui aranjament in forma de L locuri, aceasta se poate incadra mult mai usor si fara a irosi spatiu pretios.

 

Cu putin creativitate si piesele de mobiler puteti crea dintr-o camera micuta, neinteresanta un living elegant si primitor.