Este dormitorul dumneavoastra un paradis linistit? Este un refugiu confortabil, care va ofera un loc de odihna si de romantism, in care va treziti in fiecare dimineata odihnit si gata pentru o noua zi de munca? Dacă ati raspuns nu la oricare dintre aceste întrebări, decorarea acestei camere in stil Feng Shui poate fi exact lucru pe care trebuie sa il luati in considerare pentru crearea acelui echilibru care va lipseste.

Dacă doriti ca dormitorul dumneavoastra sa fie primitor, practicantii Feng Shui va recomanda anumite piese de mobilier, accesorii si zugravirea peretilor in tonuri calde cum ar fi lutul ars, cupru, coral, crem, culoarea piersicii, bronz si cacao. Preferati un dormitor linistit, destins, care emana o energie vindecatoare? Atunci alegeti culori naturale, cum ar fi verdele, albastru deschis sau mov palid.

Dincolo de modul specific de aranjare a pieselor de mobilier intr-un dormitor Feng Shui, care nu trebuie sa creeze sentimentul de aglomeratie, de incarcare inutila, de dezordine, mobilierul in sine trebuie creat intr-un stil particular. Aici intervenim noi! Stam la dispozitia dumneavoastra pentru a va crea mobilierul de dormitor care va recrea atmosfera pefecta.

Mobilierul de dormitor trebuie compus din piese cu linii fine si forme curbilinii. Se crede că unghiurile drepte directioneaza energia negativa direct catre locul de dormit, ceea ce poate cauza un sentiment de neliniste, dupa cum spun expertii. Materialul recomandat este lemnul, intrucat metalul poate conduce electricitatea.

Specialistii nostri sunt deschisi la toate sugestiile si dorintele dumneavoastra pentru a va decora un dormitor care sa va aduca linistea si relaxarea pe care le cautati, lucrand la standarde de calitate si profesionalism pe care nu le veti mai intalni in alta parte.