Un dormitor amenjat cu un pat mare, un dressing cat mai incapator, o masa de toaleta imensa si spatii de depozitare pentru diferite lucruri necesare este cu siguranta un vis pentru noi toti. Cu toate acestea, multi dintre noi pur si simplu nu isi pot realiza visul, din cauza spatiului limitat. Cu toate acestea, dormitoarele mici pot arata elegant si primi o nota distinctiva, daca piesele de mobilier sunt potrivite si aranjate in mod corespunzator.

Din fericire, noi va putem oferi piese de mobilier pentru un dormitor modern, care nu numai ca utilizeaza foarte putin spatiu, dar aduc un plus de stil camerei.

In primul rând, va propunem piese de mobilier realizate din cadre metalice subtiri. Acestea au avantajul de a crea impresia de spatiu larg si de a conferi camerei un aspect luminos.

Este binecunoscut ca paturile sunt piese dominante in dormitor. Daca doriti sa amenajati dormitorul copiilor, de exemplu, si va intrebati ce fel de paturi ar fi potrivite, solutia cea mai indicata este alegerea unor paturi supraetajate. Acestea sunt, indiscutabil, alternative economice in ceeea ce priveste spatiul si au un aspect extrem de contemporan.

Aspectul depozitarii este, de asemenea, o problema dificila in cazul dormitoarelor mici. De aceea, va propunem un mic artificiu: paturi cu sertare incorporate, in care va puteti depozita carti, imbracaminte de sezon sau obiecte pe care doriti sa le aveti la indemana.

Atunci cand alegeti un dressing pentru un dormitor mic, incercati dulapuri cu usi glisante, in acest fel va fi creat sentimentul de spatiu.

Acestea sunt doar cateva sugestii pentru a va decora cat mai frumos dormitorul in cazul in care nu beneficiati de foarte mult spatiu.