Tocmai v-ati cumparat o locuinta sau va doriti sa o redecorati, dar nu sunteti sigur ca ideile pe care le aveti se pot materializa? Aveti nevoie de sugestii suplimentare? Noi suntem raspunsul la intrebarile si dorintele dumneavoastra. Va putem oferim cele mai variate si mai interesante piese de mobilier, create dupa un design unic, original si care sa satisfaca cele mai inalte standarde estetice si de calitate.

Sa incepem cu bucataria! Iata cateva reguli esentiale pentru design de succes al bucatariei, care sa va ajute sa recreati atmosfera dorita. Acestea sunt doar cateva sugestii care sa constituie punctul de plecare pentru designul final al mobilierului, care va apartine.

  1. Analizati cu atentie spatiul pe care doriti sa il decorati. Spatiul disponibil este un criteriu important pentru realizarea mobilierului.
  2. Stabiliti un buget.
  3. Acordati-va suficient timp. Aceasta este o investitie pe termen lung, de aceea este indicat sa va informati cat mai bine asupra ofertei existente pe piata si sa veniti cu idei personalizate pentru ca in timp sa nu regretati decizia luata.
  4. Puneti accentul pe functionalitate, atat in ceea ce priveste designul, cat si modul de amenajare a mobilierului de bucatarie.
  5. Determinati-va propriul stil. Exista mai multe stiluri in care va puteti amenaja bucataria, in functie de personalitatea si gusturile dumnevoastra: stilul traditional, cu note calde, cel contemporan caracterizat linii drepte, pure, sau puteti alegeti farmecul clasic al materialelor naturale.
  6. Accesorizati-va bucataria. Pentru a pune in valoare mobilierul si a crea exact atmosfera dorita va putem sugera un truc care va face din bucataria dumneavoastra un spatiu unic: alegeti obiecte decorative si de iluminat in culori pozitive, vii, in armonie cu spatiul.

Asadar, nu va grabiti in a face alegeri si decorati-va bucataria astfel incat sa va faca placere sa va reintoarceti aici!