Mobila magazin

Aveti un proiect de amenajare, de  reamenajare sau renovare, sau pur si simplu doriti sa realizati piese de mobilier speciale pentru afacerea dumnevoastra? Noi suntem raspunsul.

Abordam relatia cu fiecare client si pentru fiecare proiect, ca un parteneriat strans, in care ascultarea, schimbul de experienta si monitorizarea atenta sunt cheile succesului nostru şi satisfactiei reciproce.

Ne prezentati proiectul de amenajare pe care doriti sa il puneti in practica, vom realiza un plan de implementare a proiectului in care veti putea vedea anterior modul in care arata rezultatul, in termeni de design, materiale si culori. Daca este necesar, putem integra solutii de iluminat care sa insoteasca mobilierul, sau va putem facem recomandari de produse.

Dupa ce primim acordul dumnevoastra asupra planului, vom trece la realizarea efectiva a mobilei. Specialistii nostri se vor ocupa inclusiv de livrare si de amenjarea mobilei.

Mobilier magazin

Realizam mobilier personalizat, conceput pentru persoanele fizice si juridice (mobilier magazin, aranjament de mobilier pentru birouri, mobilier pentru hotel etc.). Gasim surse de inspiratie in natura, arta pentru a putea furniza clientilor nostrii design-uri unice, care sa puna in valoare spatiul amenajat.

Mobilierul nostru se adapteaza in functie de natura spatiului, mergand de la piese clasice, la cele contemporane cu linii pure, drepte, in culori elegante.

Descoperiti alaturi de noi o lume calda in care sa domneasca armonia, echilibrul si proportia. Mobilier industrial, mobilier pentru afaceri, special conceput pentru dvs., orice aveti nevoie pentru ca afacerea sa beneficieze de cele mai fiabile si speciale piese de mobilier.