Dormitorul este o parte esenţială a casei noastre: este un loc de relaxare, de evadare din cotidian, de meditatie, decorarea acestuia reflectand in cea mai mare masura personalitatea unei persoane. Amprenta personala se simte in acest spatiu mai multe decat in alte camere ale unei case.

 

Contemporan, plin de culoare, romantic, rustic sau poate clasic, indiferent de alegerea stilului acesta trebuie sa recreeze acel spatiu intim, acel loc in care sa va puteti relaxa cu o cana de ceai in mana dupa o zi obositoare la munca, citind sau uitandu-va la televizor.

 

Mobila reprezinta elementul-cheie. Dincolo de aspectul functional al acesteia, mobila contribuie la crearea sau completarea atmosferei unei camere. Aceasta poate transforma o camera intr-un spatiu spectaculos, relaxant si intim sau intr-unul incarcat, obositor si care nu va aduce linistea si calmul mult dorite. In functie de dorintele dumneavoastre va puteti alege o mobila impozanta sau dimpotriva una discreta, in culori pale sau foarte puternice si luminoase.

Fiecare dormitor are nevoie de un punct central, acest loc ocupandu-l, de regula, patul. Va puteti indrepta spre un pat simplu sau spre unul cu baldachin sau copertine pentru a crea o ambianta distinctiva.

 

Aspectul, materialele utilizate, culorile sunt toate elemente care vor avea o influenta extrem de puternica asupra impactului vizual al camerei dumneavoastra. Noi suntem pregatiti sa va oferim solutii cat mai diverse si mai inovatoare pentru decorarea caminului dumneavoastra de vis.