Mobila copii

Decorul camerei este perfect numai atunci cand ilustreaza o anumita tema. Simpla combinatie de materiale si mobilier interesant din punct de vedere estetic, nu este suficienta pentru a decora o camera frumoasa.

Pentru a decora camera copilului dumneavoastra, trebuie sa luati in considerare doi parametri-cheie. Aceasta piesa este atat spatiul nou-nascutului, dar, de asemenea, al mamei. Pentru aceasta, decorul contribuie la crearea unei lumi magice a copilului. Stele pe tavan, o culoare calma pe perete si iluminat discret sunt elementele care nu trebuie sa lipseasca. Spatiul trebuie sa emane calm, relaxare si caldura. Cu toate acestea, mobilierul ar trebui sa faciliteze circulatia mamei in camera si sa ii permita sa aiba grija de copilul ei.

In cazul in care vorbim de copii mai mari sau chiar adolescenti, persoana in cauza ar trebui sa isi exprime gusturile si personalitatea. Designul trebuie sa puna in valoare modelul ales: copiii vor fi cu siguranta fascinati de eroii intergalactici, de lumea fermecata a povestilor. Pentru fetite, decorarea camerei de printesa este in primul rand o incercare de a oferi copilului un sentiment de apartenenta la lumea fermecata a basmelor si desenelor animate pe care le citeste.
Camera este un spatiu de locuit intim, in care toata lumea ar trebui sa se simtă bine. Se spune ca vazand camera unei persoane o putem decoperi si intelege mai bine.

 

Mobilier copii

Bine ati venit in universul nostru! Cautati solutii pentru amenjarea camerei copilului dvs.? Va doriti un design unic, facut 100% de specialisti romani? Va invitam la magazinul nostru pentru a discuta ideile dumnevoastra si a crea camera de vis.

Suntem o echipa de profesionisti, atenti la detalii si calitatea produselor pe care le realizam, imbinand tehnicile moderne de realizare a pieselor de mobilier, cu nevoia de functionalitate si bucuria de a traim, preocupandu-se, in acelasi timp, de protejarea mediului inconjurator.

Ludici, originali si ecologici, ne dorim sa va oferim tot cea este mai bun pentru camera copilului dvs. Accesati site-ul nostru si descoperiti colectiile noastre de noptiere, dulapuri, patuturi pentru bebelusi, mese reglabile pentru confortul si siguranta nou-nascutului.

Acestea pot fi puncte de plecare pentru propriile planuri de amenajare a camerelor celor mici, astfel incat acesti sa se bucure de tot confortul si sa creasca intr-un spatiu cald si primitor.
Linia noastra de productie este 100% romaneasca, realizata in intregime de
in fabrica noastra din Bucuresti, din cele mai bune materiale pentru siguranta si confortul comorilor dvs.