Set 12 Jucarii Figurine Animale Domestice din Lemn masiv

, , , , , , , , , ,

Acest set cuprinde toate animalutele domestice, indragite de toti copiii si care vor fi prezente in toate jocurile si activitatile pe care copilul le desfasoara.

Mare atentie sa nu pierdeti vreun animalut pentru ca veti avea discutii in ceea ce priveste lipsa acestuia, iar inlocuirea se va face cu un alt produs care nu va fi identic pentru ca fiecare produs este un unicat.

Din experienta va spunem ca minunatii nostri copii sunt foarte atenti la detalii si vor descoperi cea mai mica liniuta/dunga care lipseste sau care este in plus.

300.00 lei 264.00 lei

În stoc

Setul de 12 animalute domestice importante in viata fiecarui copilas este fabricat cu multa dragoste de mesterii Asociatiei Lemniko din lemn de tei si pictat cu vopseluri nontoxice, speciale pentru fabricarea jucariilor din lemn.

Acesta este un produs handmade 100%.

Produsul a fost gandit pentru manutele copiilor, pentru dezvoltarea motricitatii. Chiar daca dimensiunea pare mica, il mana copilului se potriveste exact cum trebuie. De asemenea, nu poate fi inghitit de catre copiii de sub un an.

Setul cuprinde urmatoarele animalute domestice:

 1. Câinele Klaus
 2. Pisicuța Codruța
 3. Oița Tări
 4. Gâsca Vio
 5. Purcelul Mele
 6. Curcanul Peneș
 7. Țapul Nico
 8. Găina Julie
 9. Cocoșul Cocorico
 10. Căluțul Brown Beauty
 11. Rățușca Daisy
 12. Văcuța Fulguța
Varsta

0-3 ani, 2-3 ani

Abilitati dezvoltare

Abilitati kinestezice, Abilitati motorii, Abilitati sociale, Ablitati motrice fine, Asocierea, Atentia, gandirea, imaginatia, Creativitatea, Gandirea asociativa, Imaginatia, Simtul vizual