Purcelul Mele Jucarie Figurina Animal din Lemn masiv

, , , , , , , ,

Acesta este un animalut dragut, indragit de toti copiii si care va fi prezent in toate jocurile si activitatile pe care copilul le desfasoara.

Mare atentie sa nu il pierdeti pentru ca veti avea discutii in ceea ce priveste lipsa acestuia, iar inlocuirea se va face cu un alt produs care nu va fi identic pentru ca fiecare produs este un unicat.

Din experienta va spunem ca minunatii nostri copii sunt foarte atenti la detalii si vor descoperi cea mai mica liniuta/dunga care lipseste sau care este in plus.

30.00 lei 25.00 lei

În stoc

Purcelul Mele este un animalut delicios, fabricat cu multa dragoste de mesterii Asociatiei Lemniko din lemn de tei si pictat cu vopseluri nontoxice, speciale pentru fabricarea jucariilor din lemn.

Acesta este un produs handmade 100%.

Produsul a fost gandit pentru manutele copiilor, pentru dezvoltarea motricitatii. Chiar daca dimensiunea pare mica, il mana copilului se potriveste exact cum trebuie. De asemenea, nu poate fi inghitit de catre copiii de sub un an.

Dimensiuni:

Lungime: 7 cm

Latime: 2,5 cm

Inaltime: 4 cm

Varsta

0-3 ani, 2-3 ani

Abilitati dezvoltare

Abilitati kinestezice, Abilitati motorii, Abilitati sociale, Ablitati motrice fine, Asocierea, Atentia, gandirea, imaginatia, Creativitatea, Gandirea asociativa, Imaginatia, Simtul vizual