BLOCKS de la Steffen Spiele

, ,

Pur si simplu… luati un bloc

Cu totii ne-am am jucat cu blocuri cand eram copii. Am construit turnuri si trepte, si ne-a placut sa le daramam.

Cine ar fi crezut poti sa te joci si jocuri de strategie complexe, cu blocuri simple de constructie?

BLOCKS este dovada! 

Tot ce va trebuie este un set de 40 de blocuri de frumoase din lemn in doua culori. Dar blocurile sunt piese de puzzle reale – dimensiunile lor speciale constituie baza a doua jocuri incitante de tactica si constructie. 

Zidul

Impreuna, jucatorii construiesc un zid intre ei. Totul tine de laturile vizibile ale blocurilor. Fiecare parte a blocului este echivalenta cu doua patrate identice – si asta e ideea! Scopul jocului este de a aranja cinci „patrate” intr-o secventa de culoarea proprie (orizontal, vertical sau in diagonala), in acelasi timp cu obstructionarea strategiei adversarului. Suna usor? Nu este niciodata atunci cand cei doi jucatori au acelasi obiectiv …

Turnul

Bloc cu bloc, turnul creste intre jucatori. Un mozaic de blocuri de culoare deschisa si inchisa apare pe fiecare dintre cele patru laturi.

Jucatorii incearca sa plaseze laturile blocurilor pentru a crea suprafete continue cat mai mari posibil, si sa limiteze zonele adversarului. Dar atentie! Punctele de pe fiecare parte a turnului se calculeaza individual. 

Cu cat un jucator plaseaza mai abil blocurile, cu atat poate obtine mai multe puncte.

 

134.00 lei

În stoc