PLANET de la Blue Orange

167.70 lei

În stoc

SKU: BO000317

PLANET

O lume intreaga prinde forma in palmele tale. Formeaza continente cu lanturi muntoase, cu deserturi si paduri si aseaza oceane si ghetari. Pozitioneaza-ti strategic formele de relief pentru a forma medii potrivite pentru aparitia vietuitoarelor si poate vei reusi sa creezi cea mai populata planeta! 

Componentele:

– 4 nuclee de planete;
– 50 de cartonașe magnetice cu continente; 
– 45 de carti cu vietuitoare; 
– 5 carti cu obiective ”habitat predominant”; 
– un jeton ”Primul jucator”

Cum se joaca:

Fiecare jucator primeste la inceputul jocului un nucleu de planeta si o carte obiectiv secreta, cu habitatul predominant al planetei sale. Dupa ce se amesteca, toate cartonasele cu continente se aseaza intr-o linie de 10 teancuri a cate 5 cartonase fiecare in centrul mesei, cu fata in jos. Se amesteca de asemenea toate cartile cu vietuitoare si 20 dintre acestea, extrase aleatoriu se vor aseza cu fata la vedere, sub teancurile de cartonase cu continente. De-a lungul celor 12 ture ale jocului, jucatorii vor alege cate un cartonas pe care-l vor aseza pe nucleul planetei proprii incercand sa realizeze configuratii de continente optime pentru castigarea cartilor cu vietuitoare din zona de joc. Acestea se vor transforma in puncte la sfarsitul jocului si se vor aduna cu cele obtinute din indeplinirea conditiilor din cartea obiectiv proprie. Jucatorul cu cele mai multe puncte este castigatorul jocului. 

PLANET este un joc de strategie cu reguli simple, potrivit pentru intreaga familie, ce impresioneaza atat prin mecanica jocului cat si prin eleganta componentelor sale magnetice cu o grafica deosebita. 

Spor la joaca!

Varsta: 8-99;  
Jucatori: 2-4 
Durata: 30'