Carticica personalizata Salveaza-l pe Mos Craciun

“Salveaza-l pe Mos Craciun”

Cartile de povesti sunt lucrate manual, contin 36 de pagini, din care jumatate full color si au coperta cartonata. Produsul este realizat printr-un sistem inovator, care nu se mai regaseste la nici o alta firma si care ii asigura durabilitate.

64.99 lei

1. Numele intreg al copilului

Ex.: FLORIN VIOREL POPESCU Va rugam sa scrieti numele de familie si prenumele cu diacritice daca asa se scrie pentru a nu face o greseala si sa se inteleaga altceva.

2. Dedicatie

Ex.: Cu multa dragoste, pentru cel mai frumos/destept/cuminte copil din lume!

3. Aceasta carte este de la:

Ex.: MOS CRACIUN, Mami si Tati, Madalin Ionescu, etc…

4. Data cadoului:

Ex.: 24 decembrie 2011

5. Nume de alint sau prenume (acesta va fi cel care va aparea scris peste tot in carte):

Ex.: VIO/ VIOREL. Daca aveti un nume de alint, va rog sa il scrieti cu diacritice pentru a nu face o greseala sa se inteleaga baiat in loc de fetita si scrieti daca doriti sa fie scris cu majuscule sau normal.

6. Sexul copilului:

Ex: Masculin / Feminin. Va rog sa mentionati si acest aspect. De multe ori, numele copiilor sunt de provenienta straina.

7. Varsta copilului:

Ex: 7 ani

8.Nume educator/invatator:

Ex: d-nul educator Mihai Chirea, d-ra educatore MIhaela Cernat sau domnisoarele invatatoare Mihaela Ionescu si Roxana Predescu

9. Numele prietenilor:

Ex.: numele unui prieten / unei prieten / mai multi prieteni / mai multe prietene. Elena si Viorica, Eric, Andrei

10.Prenumele parintilor:

Ex: Mihaela si Razvan (sau doar Mihaela, in functie de fiecare situatie in parte)

11. Numele rudelor:

Ex.: nume parinti, frati, bunici; tatie Ion, mamaie Vica, mami Elena, tati Marius, fratiorul Ianis

12.Unde invata copilul?

Scoala Generala 309 sau Gradinita Piticot sau Liceul Dinu Lipatti

13. Localitatea unde locuieste copilul

Ex.: Bucuresti, Madrid… etc

Fotografie 1 – Optional*

Optional si contracost, cartea poate fi personalizata si prin grafica prin adaugarea de fotografii in interiorul cartii. Aici introduceti poza pentru inceputul cartii.

(max file size 1 GB)

Fotografie 2 – Optional*

Optional si contracost, cartea poate fi personalizata si prin grafica prin adaugarea de fotografii in interiorul cartii. Aici introduceti poza pentru sfarsitul cartii.

(max file size 1 GB)

14. Optional**. Ceva super inedit. V-ar placea sa vorbiti la telefon cu Mos Craciun?

Cat de cool poate sa fie sa vorbesti la telefon chiar cu Mos Craciun?
Pentru ca ai cumparat deja un produs personalizat, poti in completarea acestuia sa il suni impreuna cu copilul pe Mos Craciun pentru a-i spune ce isi doreste sa ii aduca Mosul(mami poate sa ne spuna ce a cumparat si Mosul va negocia cu copilul ca sa primeasca exact ceea ce trebuie, sau scenariul poate varia), sau sa il sune Mos Craciun pe copil in ziua de Craciun, dupa ce a primit cadourile. Puteti opta pentru ambele variante. Dupa finalizarea comenzii suna-ne ca sa punem totul la cale. La pret redus.

SKU: carte2 Categorie:

Carticica personalizata Salveaza-l pe Mos Craciun

Pentru cei care sunt sau se simt copii, recomandam carticica personalizata Salveaza-l pe Mos Craciun. Inca de cand deschid cadourile de Craciun, copiii se bucura si se gandesc ce le va aduce Mos Craciun anul viitor. Nu exista nici o alta sarbatoare care sa fie asteptata cu atata drag de toti copiii din lume. De multe ori, nu stim ce sa cumparam copilului de Mos Craciun pentru ca intotdeauna trebuie sa alegem intre o jucarie dorita dar si folositoare

Vrei un cadou inedit? Bine ca ne-ai gasit!

Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o propunere de cadou care rezolva aceasta dilema si care aduce copilului dumneavoastra o bucurie imensa. Astfel am creat aceste carti personalizate in care copilul dumneavoastra devine personajul principal al unei povesti emotionante. Impreuna cu prietenul bun, pleaca intr-o aventura fabuloasa la Polul Nord pentru a-l salva pe Mos Craciun si  Craciunul  furat. Totul se desfasoara in mare secret. Povestea este foarte emotionanta si ii introduce in lumea povestilor pe parintii, prietenii si rudele dragi ale copilului. Alaturi de renii mosului dar si de spiridusii acestuia, readuc spiritul acestei sarbatori atat de dragi tuturor.

Ce primesti?

Carticica personalizata Salveaza-l pe Mos Craciun, cuprinde urmatoarele informatii: numele intreg al copilului, dedicatia, persoana care ofera cartea, data cadoului, numele de alint al copilului, prietenul cel mai bun al copilului, numele membrilor familiei, numele invatatoarei/educatoarei, orasul natal, varsta copilului si scoala sau gradinita la care invata. Toate aceste personalizari sunt prezente in 50 de locuri in carticica.

Daca sunteti in cautare de cadouri deosebite si originale, oferiti cartea copiilor.

Pentru persoanele care doresc si introducerea pozei copilului, aceasta se poate face la inceputul si la sfarsitul cartii (maxim 2 poze). Pretul va fi de 6 lei/poza va fi printata pe hartie foto lucioasa de calitate superioara.

Profita de magia sarbatorilor cu cartea personalizata. Salveaza-l pe Mos Craciun, un dar minunat care va dainui ca o amintire tangibila placuta pentru multa vreme.

Nu uita si de scrisorile de la Mos Craciun!

 

S-ar putea să-ți placă și…