Carte personalizata Vremea Colindelor

Carte personalizata Vremea Colindelor

Cartea copiilor este lucrata manual, contine 38 de pagini, din care jumatate full color si are coperta cartonata. Produsul este realizat printr-un sistem inovator, care nu se mai regaseste la nici o alta firma si care ii asigura durabilitate.

64.99 lei

1. Numele intreg al copilului

Ex.: FLORIN VIOREL POPESCU Va rugam sa scrieti numele de familie si prenumele cu diacritice daca asa se scrie pentru a nu face o greseala si sa se inteleaga altceva.

2. Nume de alint sau prenume (acesta va fi cel care va aparea scris peste tot in carte):

Ex.: VIO/ VIOREL. Daca aveti un nume de alint, va rog sa il scrieti cu diacritice pentru a nu face o greseala sa se inteleaga baiat in loc de fetita si scrieti daca doriti sa fie scris cu majuscule sau normal.

3. Numele prietenilor:

Ex.: numele unui prieten / unei prieten / mai multi prieteni / mai multe prietene. Elena si Viorica, Eric, Andrei

4. Numele rudelor:

Ex.: nume parinti, frati, bunici; tatie Ion, mamaie Vica, mami Elena, tati Marius, fratiorul Ianis

5. Localitatea unde locuieste copilul

Ex.: Bucuresti, Madrid… etc

6. Dedicatie

Ex.: Cu multa dragoste, pentru cel mai frumos/destept/cuminte copil din lume!

7. Aceasta carte este de la:

Ex.: MOS CRACIUN, Mami si Tati, Madalin Ionescu, etc…

8. Data cadoului:

Ex.: 24 decembrie 2011

9. Sexul copilului: * 

Ex: Masculin / Feminin. Va rog sa mentionati si acest aspect. De multe ori, numele copiilor sunt de provenienta straina.

10. Fotografii (sunt optionale dar de mare efect)

Se pot adauga una sau doua fotografii care vor fi inserate la inceputul si sfarsitul cartii. Costul este de 6 lei pentru fiecare poza.

(max file size 1 GB)

(max file size 1 GB)

11. Ceva super inedit. V-ar placea sa vorbiti la telefon cu Mos Craciun? – Optional*

Cat de cool poate sa fie sa vorbesti la telefon chiar cu Mos Craciun?
Pentru ca ai cumparat deja un produs personalizat, poti in completarea acestuia sa il suni impreuna cu copilul pe Mos Craciun pentru a-i spune ce isi doreste sa ii aduca Mosul(mami poate sa ne spuna ce a cumparat si Mosul va negocia cu copilul ca sa primeasca exact ceea ce trebuie, sau scenariul poate varia), sau sa il sune Mos Craciun pe copil in ziua de Craciun, dupa ce a primit cadourile. Puteti opta pentru ambele variante. Dupa finalizarea comenzii suna-ne ca sa punem totul la cale. La pret redus.

SKU: carte1 Categorie:

Carte personalizata Vremea Colindelor

“Carte personalizata Vremea Colindelor” este un nou material personalizat care s-a nascut in categoria carti copii! Este cartea personalizata a copiilor care merg la colindat!
In aceasta carte, povestea incepe in Preajma Craciunului, atunci cand este timpul colindului. Personajele principale alese chiar de dumneavoastra trec pe langa un bradut trist ce nu a fost ales sa se bucure alaturi de copii in cea mai frumoasa zi a anului. In cartea copiilor, ca printr-un miracol, copiii reusesc sa transforme seara de Craciun intr-un eveniment extraordinar pentru bradutul trist dar si pentru cei din jur. Acestia isi dau seama cu adevarat de insemnatatea acestei sarbatori si despre lucrurile care conteaza cel mai mult in viata. Totul sub forma unei povesti halucinante si plina de aventuri. Grafica este una de exceptie, fiind in acest moment cea mai frumoasa dintre toate cartile personalizate de pe piata. Comanda aici!

Ce contine?

In “Carte personalizata Vremea Colindelor”, apar urmatoarele informatii: numele intreg al copilului, dedicatia, persoana care ofera cartea copiilor, data cadoului, numele de alint al copilului, prietenul (prietenii, prietena, prietenele) cel mai bun al copilului, numele membrilor familiei, orasul natal. Personalizarea inseamna ca datele dumneavoastra sunt prezente in peste 50 de locuri in cartea personalizata. Daca sunteti in cautare de cadouri deosebite si originale, oferiti cartea copiilor Comanda aici!

Pentru persoanele care doresc si introducerea pozei copilului, aceasta se poate face la inceputul si la sfarsitul cartii (maxim 2 poze) si pretul va fi de 6 lei/poza( incepand din ianuarie 2010, pentru a mari calitatea serviciilor, pagina cu poza va fi pe hartie foto lucioasa de calitate superioara).

Profita de moment magia sarbatorilor cu” Carte personalizata Vremea Colindelor”, un dar minunat care va dainui ca o amintire tangibila placuta pentru multa vreme.

Nu uita si de scrisorile de la Mos Craciun!

 

S-ar putea să-ți placă și…