Lampa din lemn / Veioza din lemn Auria Robot Light

, , ,

Produsul este fabricat de Asociatia Lemniko, in comuna Dascalu, Judetul Ilfov cu angajati din medii vulnerabile.

Lampa capul in culoare natur si nu are capul colorat in rosu, dar il puteti vopsi dumnevoastra daca va doriti.

185.00 lei245.00 lei

Golește

Dupa cum puteti vedea si in poze, Lampa Robotel Auria poate fi pozitionata asa cum v-am sugerat sau ii puteti gasi dvs. alte pozitionari. Oricum ar fi, suntem convinsi ca Lampa va fi un obiect remarcat cu siguranta de toti cei care intra in camera in care se afla si de asemenea, isi va indeplini cu succes principalul scop pentru care a fost creata si anume acela de a aduce o lumina calda si placuta in inimile si casele dvs. In functie de optiuni, puteti sa optati pentru optiunea cu un bec simplu, bec cu led si telecomanda, bec cu led si boxa bluetooth incluse.
Lampa se aude destul de tare si pentru a va conecta la ea, trebuie sa cautati in telefonul dvs. mobil la sectiunea Bluetooth numele becului. Dupa conectare, orice rulati prin youtoube sau din alte aplicatii, se va auzi prin boxa. Puteti regla volumul atat din telefonul dvs. prin butoanele de volum cat si separat din telecomanda cu care vine insotita. Functiile de lumini sunt diverse si permit mai multe tipuri de modalitati de iluminare (intermitent, fade in, lumina normala). De asemenea, intensitatea luminii este reglata pe 3 puteri.

Greutate2 kg
Dimensiuni83 × 22 × 17 cm
Model

Lampa cu bec LED simplu, Lampa cu bec LED RGB si telecomanda, Lampa cu bec LED RGB, Boxa Bluetooth si telecomanda, Lampa cu bec LED RGB + extra efect semineu, Boxa Bluetooth + telecomanda

Brand

Lemniko

Tip produs

Lampa, Veioza

Tip montare

Freestanding, La priza, Pe birou, Pe noptiera

Utilizat pentru

Birou, Bucatarie, Camera copilului, Dormitor, Hol, Living

Smart

Da

Clasa Energetica

A++

Tip alimentare

La retea

Tip intrerupator

Clasic, Pe fir, Telecomanda, Variator

Tip soclu

E27

Numar surse de iluminat

1 – 3

Tip bec

Led

Culoare

Multicolor, Natur