Pat pentru copii Montessori din lemn masiv de esenta tare paltin pentru saltea 1,2 x 2 m

,

Patul Montessori Tip Casuta este un loc ideal pentru copilul dumneavoastra pentru a dormi si pentru a se juca.
Acest pat infrumuseteaza spatiu in camera copilului dumneavoastra, il va face sa viseze mai mult, sa isi dezvolte imaginatia si consider ca nu mai trebuie sa va faceti griji ca va cadea din pat.

Muchiile sunt usor rotunzite pentru a evita ranirea.

COMANDA INCLUDE:
– cadrul patului si toate accesoriile pentru asamblare
– nu include salteaua si accesoriile prezente in pozele din anunt.

PRETURI SI DIMENSIUNI VOPSIT/NEVOPSIT:

120×200 cm:
– nevopsit: 2300 lei
– vopsit: 2500 lei

MATERIAL:
– patul este confectionat din lemn de paltin(esenta tare)
– materialul vine finisat si pregaurit pentru montaj

ASAMBLARE:

– asamblarea patului este foarte usoara si intuitiva. unele piese vin preasamblate.

2,500.00 lei 2,300.00 lei

În stoc

Acest pat pentru copii Montessori din lemn masiv de esenta tare (paltin) l-am facut dupa ce un client ne-a trimis o poza, niste detalii, lungime, latime, inaltime.

Am cautat si noi pe internet si am gasit acest tip de patut, pus spre vanzare de mai multe magazine online la preturi cu 40% mai mici si fabricat dintr-un material ieftin, din brad.

Termenele de 3 luni ne-au facut sa credem ca de fapt ei au fabricat o singura data acest mobilier si il mentin ca lucrare din portofoliu, sau au luat pozele de pe Pinterest. Un termen rezonabil este de o luna sa spunem.

Dimensiune mobilier: – 135 ×215× 185 cm (lxLxH la coama acoperisului) In pretul patului este inclusa somiera facuta din scandura solid.  Dimensiunea saltelei pentru acest model este de 1200×2000. Patul a fost gandit sa reziste inclusiv ca pat de adulti.

Materiale folosite:

  • Lemn masiv de paltin, clasa A, fara noduri

Precizare:

  • Termenul de livrare pentru acest produs este de 30 zile lucratoare de la confirmarea comenzii si confirmarea platii. Transportul nu este inclus in pret.
  • Fiecare pat poate fi vopsit de trei ori(pretul creste cu 200 lei), vopsele pe baza de apa in conformitate cu cerintele din EN 71/3, ca pentru jucarii.
  • Se pot aduce modificari legate de nuante si dimensiuni, altele decat cele prezentate. Modelul din poza a fost lasat netratat, nelacuit, noi ii spunem crud.