Masina de politie autospeciala din lemn masiv model american

, , , , , , ,

Dimensiuni:

Lungime: 19 cm

Latime: 6 cm

Inaltime: 6,5 cm

Materiale: fag, tei, brad

Functionalitati: rotile se invart.

 

150.00 lei 100.00 lei

În stoc

Vechile masinile de politie ale Americii, cele mai frumoase si cele mai prezente in toata copilaria noastra, in toate filmele americane va sunt prezentate sub forma de jucarie/macheta de colectie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Am reprodus modelul ca si cum ar fi venit din misiune. Modelele sunt pictate manual si au fost lacuite dupa ce s-a aplicat o patina “a timpului, o usoara uzura”.

Cumparand aceste produse de la noi, veti sustine totodata si o casa de copii pentru ca 10% din incasari (practic adaosul nostru comercial) vor fi redirectionate catre acestia sub forma de alte jucarii.

Jucariile au fost fabricate de persoane vulnerabile, angajati ai Asociatiei Lemniko si vopsite manual de catre o mamica care are un copil cu probleme din spectrul Autist.

Masinuta este pictata cu vopsea nontoxica speciala pentru jucarii din lemn care respecta standardul EN 71-3, privind securitatea jucariilor.

Machetele sunt fabricate din lemn masiv de brad si fag si sunt destinate copiilor de peste 3 ani.

Greutate0.192 kg
Dimensiuni19 × 6 × 6.5 cm
Culoare

Negru cu alb

Material

Lemn

Pentru

Fete, Mixt

Tip produs

Masina de pompieri

Varsta

11-12 ani, 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani, 6-7 ani, 7-8 ani, 9-10 ani

Abilitati dezvoltare

Abilitatea tehnica, Abilitati DIY, Abilitati kinestezice, Abilitati motorii, Abilitati sociale, Asocierea, Atentia, gandirea, imaginatia, Creativitatea, Gandirea, Gandirea asociativa, Imaginatia, Simtul artistic, Simtul vizual