Autobuz RATB STB Mercedes lemn masiv macheta

, , , , , , ,

Dimensiuni:

Lungime: 25 cm

Latime: 6 cm

Inaltime: 6 cm

Materiale: fag, tei, brad

Functionalitati: rotile se invart

 

150.00 lei 100.00 lei

În stoc

Autobuzele Mercedes care inca ruleaza pe strazile capitalei si in judetul Ilfov marcheaza deja doua generatii in care acestea s-au comportat impecabil si au reprezentat primul pas spre modernizarea transportului de calatori urban al RATB / STB.

Macheta este realizata manual de catre Asociatia Lemniko in serie limitata, din lemn masiv de brad si fag. Conceptul este unul mai deosebit in sensul in care autobuzele vin cu urme de “uzura din timpul folosirii” si nu impecabile in aplicarea vopselii, ca si cum s-a aplicat o patina a timpului. Abia dupa ce ne-a dat impresia ca autobuzul tocmai a venit din cursa, s-a aplicat lacul protector peste vopsea.

Cumparand aceste produse de la noi veti sustine totodata si o casa de copii pentru ca 10% din incasari(practic adaosul nostru comercial) vor fi redirectionate catre acestia sub forma de alte jucarii.

Jucariile au fost fabricate de persoane vulnerabile, angajati ai Asociatiei Lemniko si vopsite manual de catre o mamica care are un copil cu probleme din spectrul Autist.

Masinuta este pictata cu vopsea nontoxica speciala pentru jucarii din lemn care respecta standardul EN 71-3, privind securitatea jucariilor.

Machetele sunt fabricate din lemn masiv de brad si fag si sunt destinate copiilor de peste 3 ani.

Greutate0.372 kg
Dimensiuni25 × 6 × 6 cm
Culoare

Natur

Material

Lemn

Pentru

Baieti

Tip produs

Taburi

Varsta

11-12 ani, 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani, 6-7 ani, 7-8 ani, 9-10 ani

Abilitati dezvoltare

Abilitatea tehnica, Abilitati DIY, Abilitati kinestezice, Abilitati motorii, Abilitati sociale, Asocierea, Atentia, gandirea, imaginatia, Creativitatea, Gandirea, Gandirea asociativa, Imaginatia, Simtul artistic, Simtul vizual

Tip

Fara telecomanda