Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Dressing

Mobilier pentru dressing a devenit un „must have” in zilele noastre. Deci, daca aveti spatiu, de ce sa nu profitati de el? Va putem arata cel mai bun mod de a imparti un dormitor mare si de a crea o zona de depozitare si dressing asa cum poate doar ati visat.

Va doriti un dressing izbitor de  modern sau variante traditionale extrem de elegante, cu usi glisante, oglinzi incorporate, finisaje speciale? Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor voastre, sa punem in practica orice idee,  pentru orice tip de spatiu si orice buget.

Solutiile specifice oferite de noi sunt menite sa raspunda nevoilor de depozitare. Noi intelegem ca dormitorul este un spatiu personal si intim. Acesta este motivul pentru care designul dressing-ului sa aiba exact specificaţiile dvs.

Alegand solutiile noastre pentru mobilierul dressing-ului, va asigurati ca veti obtine un  design unic, perfect adaptat cerintelor spatiului pe care doriti sa il amenajati. Mobilier la comanda realizat de noi creeaza un spatiu al ordinii si relaxarii in nebunia timpurilor moderne.

 

Dulap usi glisante

 

Dulapul cu usi glisante este ideal pentru dormitorul dvs. Sistemele de deschidere pun de multe ori probleme pentru majoritatea oamenilor. Mobilierul cu usi rabatabile ocupa prea mult spatiu. Pentru a va putea bucura mai mult de spatiul pe care il aveti la dispozitie, dulapurile cu usi glisante sunt solutiile potrivite. Mai mult decat atat, acestea pot scoate si mai mult in evidenta stilul adoptat, fie el rustic sau contemporan.

 

Un dulap cu usi glisante ofera multe avantaje, cel mai important fiind cel referitor la economia de spatiu despre care am vorbit si mai sus. Acesta este potrivit mai ales pentru persoanele care nu beneficiaza de foarte mult spatiu.

In plus, conceput dupa o tehnica moderna, sistemul prezinta ca avantaj si o mare rezistenta in timp. Se distinge si sub aspect estetic, fiind o piesa de mobilier nu foarte voluminoasa care se potriveste perfect in dormitorul dvs.

 

Mobila cu acest tip de usa este mai interesanta, deoarece este mult mai functionala. Da o nota aparte camerei, mai ales daca vorbim de un dulap cu usa glisanta de sticla. Acesta este un instrument de decor, care ofera un efect maxim.