Activitati copii. Ateliere creative pentru copii, parinti si bunici la fabrica de jucarii

Ati observat sclipirile de fericire din ochii celor mici  atunci cand trec prin fața unui atelier ad-hoc de pictură? Imaginati-va magia ce i-ar cuprinde in momentul in care ar trece pragul unei fabrici de jucarii din lemn. ONG-ul Lemniko organizeaza Ateliere Creative Pentru Copii, unde micutii au sansa de a-si manifesta creativitatea, de a-si descoperi un talent innascut sau de a beneficia de activitati recreative și de a-si face noi prieteni. Oferindu-le, de timpuriu, libertatea de a-si exprima sentimentele si ideile, in activitati copii, micutii invata ca se pot baza pe fortele proprii pentru a realiza lucruri frumoase, utile si interesante. Odata pictata, jucaria isi poate intra in rolul pe care micul creator i-l atribuie pe scena jocurilor sale de zi cu zi. Mai mult, obiectul incarcat cu valoare afectiva va atrage, cu siguranta, laudele parintilor, bunicilor, rudelor si prietenilor care afla ca micutul este cel care l-a pictat, chiar la fabrica de jucarii din lemn, la ateliere copii. Acest lucru il valideaza si ii hraneste stima de sine, atat de necesara pentru reusita in viata.

Cui se adreseaza aceste ateliere de creatie?

Atelierele de creatie se adresează copiilor cu varste de peste un an si opt luni, parintilor si chiar bunicilor care vor sa evadeze putin in lumea minunata a copilariei.

In ce consta atelierul?

Micutii isi vor alege jucariile pe care doresc sa le picteze si, cu ajutorul unor vopsele nontoxice, le vor decora intr-o maniera personala. Lemniko este o asociatie nonprofit, care produce o gama variata de jucarii din lemn: masini, camioane, elicoptere, avioane, flori, caluti etc. Adultii vor fi si ei surprinsi de ceea ce pot realiza cu putin efort și cu un gram de imaginatie.

Va distrati si, totodata, sustineti programele de reintegrare sociala pe care le derulam.

Putem deschide si sambata sau duminica daca grupul depaseste 20 de platitori. Aveti detalii despre pretul atelierelor creative aici:

Va asteptam, in grupuri mici, de luni pana vineri, cu programare in prealabil, in vizita la Asociata Lemniko!